Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ,ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΄΄ΠΟΤΑΜΙ΄΄








Υπάρχουν πραγματικά αξιόλογοι συμπολίτες μας  με όραμα ,δυναμική, επιτυχημένη κοινωνική και επαγγελματική διαδρομή ,οι οποίοι εφόσον αποφασίσουν να ασχοληθούν ενεργά με την πολιτική είναι σίγουρο ότι έχουν να προσφέρουν πολλά πράγματα στον τόπο μας.Οι υπεύθυνοι αυτοί άνθρωποι, με κίνητρο την ανιδιοτελή προσφορά και με αναμφισβήτητες ικανότητες ,αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία  να αλλάξουν σελίδα στην «ταλαιπωρημένη» πολιτική σκηνή του τόπου μας εμπλουτίζοντάς την με νέο ήθος και αξίες .
Ένας από αυτούς τους συμπολίτες μας «άφθαρτος» στο στίβο της πολιτικής  σκηνής, αλλά με γνώσεις  και πάθος για προσφορά είναι ο Παναγιώτης Στυλιανίδης ,που όσοι είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν από κοντά μιλούν για ένα σεμνό και ειλικρινή άνθρωπο, έναν δυναμικό και άριστο επαγγελματία με καταξιωμένη διαδρομή.
image1(2)




ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ «ΠΟΤΑΜΙ»

Γεννήθηκα το 1964. Σπούδασα ναυτιλιακά και εργαζόμενος σε μεγάλες ναυτιλιακές εταιρείες ως αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού, με την ειδικότητα του πτυχιούχου φροντιστή, είχα την ευκαιρία να ταξιδεύσω  σε πολλά μέρη του κόσμου.
Ολοκληρώνοντας την ναυτική μου καριέρα, δημιουργώ οικογένεια. Είμαι πατέρας δύο αγοριών, (φοιτητές σήμερα)  και δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στο Νομό Κορινθίας.
Σε συνεργασία με  εξειδικευμένους συνεργάτες, ιδρύω, λειτουργώ και διευθύνω τα πρώτα Κέντρα Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης στο Νομό.
Παράλληλα δραστηριοποιούμαι στον τομέα του αθλητισμού όπου διετέλεσα:
  • Ταμίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΤΑEKWONDΟ
  • Ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του 1ουΑθλητικού Συλλόγου ΤΑΕ KWONDOτου Νομού Κορινθίας.
  • Μέλος του Δ.Σ. της ποδοσφαιρικής ομάδα Π.Α.Σ. Κόρινθος
·        Ευαισθητοποιημένος από την ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση φυσικών πόρων, παρακινήθηκε στην ίδρυση και λειτουργία εταιρείας  παραγωγής ηλεκτρισμού από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, όπου διατελεί Διευθύνων Σύμβουλος.
Όπως ο ίδιος δηλώνει:
Μέσα από την 25ετή πορεία μου στη περιοχή,  γνωρίζω τόσο τα προβλήματα όσο και τις δυνατότητες που έχει η Κορινθία και πιστεύω πως τις λύσεις θα τις δώσουμε με μια Κορινθία που σχεδιάζει, δουλεύει, παράγει,  με συνεργασία και διάλογο.
Για να τα αλλάξουμε όλα, χωρίς να γκρεμίσουμε την Χώρα.»














Δεν υπάρχουν σχόλια: