Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Δελτίο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου



                                  



Δελτίο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου

Με το νικηφόρο αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών , στο Δήμο μας , τη  Κορινθία και βέβαια στο σύνολο της Επικράτειας η ΟΜε ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου  θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους πολίτες της περιοχής μας  για τη στήριξη , την εκλογική προσπάθεια και τη ψήφο που εμπιστεύτηκαν στο κόμμα της ριζοσπαστικής  αριστεράς.
Οι ψηφοφόροι του Δήμου μας συνέβαλλαν  στη νίκη του συνδυασμού στη Κορινθία , ένα γεγονός σημαντικό για τα πολιτικά πράγματα στη περιοχή , με ποσοστά που ξεπερνούν το αποτέλεσμα της Επικράτειας.
Η σημαντική μείωση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής στη περιοχή μας , που στις προηγούμενες εκλογές του Ιουνίου του 2012 ήταν τα υψηλότερα στην Επικράτεια , αποτελεί ένα ακόμα θετικό στοιχείο  αυτών των εκλογών.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου δεν μπορεί να επαναπαύεται στη θέση του νικητή. Έχοντας βαθειά συνείδηση των τεράστιων προκλήσεων και προβλημάτων του τόπου και της χώρας συνολικά , κατανοώντας ότι η ψήφος των πολιτών δεν  αποτελεί λευκή επιταγή  των δημοτών , αντιλαμβανόμενος το βάρος των ευθυνών  και το επείγον των περιστάσεων , καλεί τους θεσμούς και τους φορείς της περιοχής μας σε διαρκή συνεργασία αλλά και τους πολίτες σε συσπείρωση , διεκδίκηση και στήριξη ώστε η μετάβαση από το καθεστώς της μνημονιακής κηδεμονίας προς ένα δημοκρατικό και προοδευτικό μέλλον να πραγματοποιηθεί ομαλά και σε συνθήκες αλληλεγγύης και δικαιοσύνης.
Θέλουμε τέλος να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στην άξια «δική μας» υποψήφια συντρόφισσα Ανδριάνα – Νούλα Κουρούκλη  που έδωσε , μπροστάρισσα ακατάβλητη , όλες τις δυνάμεις της στη κοινή προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: