Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

«Δεν είμαστε φονιάδες, ξεσπάστε αλλού το θυμό σας» δηλώνουν οι «στοχοποιημένοι» της Γαλακτοκομικής


Μόλις μία ημέρα μετά την κηδεία του Βαγγέλη Γιακουμάκη, οι πρωταγωνιστές των επίμαχων φωτογραφιών που τις τελευταίες ημέρες κάνουν το γύρο του διαδικτύου δίνουν τις δικές τους ερμηνείες σε όσα γράφονται και λέγονται για εκείνους τον τελευταίο καιρό.

Σε συνέντευξή τους στη Μίκα Κοντορούση και το news247.gr, οι συμφοιτητές του Βαγγέλη που φέρονται ως οι ηθικοί αυτουργοί της αυτοκτονίας του 20χρονου φοιτητή, παρουσιάζουν τη δική τους εκδοχή των γεγονότων και αρνούνται οποιασδήποτε μορφής ανάμειξή τους στην περιπέτεια και το άδοξο τέλος του Βαγγέλη Γιακουμάκη.
«Δεν είμαστε φονιάδες. Δεν είμαστε αυτοί που βασάνιζαν τον Βαγγέλη. Εμείς ήμασταν η παρέα του, οι φίλοι του. Έχουμε στοχοποιηθεί άδικα, εξαιτίας της διαρροής φωτογραφιών από το Facebook. Και πλέον, δεν μπορούμε να βγούμε από την εστία, δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε στο δρόμο. Βλέπεις τι γίνεται; Ο κόσμος έχει μνήμη. Έχει δει τη φωτογραφία τόσες φορές. Είναι λογικό να έχει θυμό. Όμως το θυμό σας πρέπει να τον ξεσπάσετε αλλού. Δεν είμαστε αυτοί που ψάχνετε», δήλωσε μέλος της παρέας των Κρητικών, Ανδρέας Ζαχαράκης.
Από τη μεριά του, ο 18χρονος Παναγιώτης Καραγκούνης, παραδέχτηκε στη δημοσιογράφο: «Από το δικό μου κυρίως προφίλ διέρρευσαν οι 2 - 3 φωτογραφίες, έκλεισα το λογαριασμό μου και κλείστηκα στον εαυτό μου, μέχρι να σταματήσουν να μάς βρίζουν. Αλλά είδα ότι δεν γίνεται κάτι και αποφάσισα να μιλήσω. Ήδη και οι δικοί μου γονείς έχουν ασκήσει μήνυση κατά αγνώστου, μπας και ηρεμήσουμε επιτέλους. Αργήσαμε να μιλήσουμε γιατί δεν θέλαμε άλλα μπλεξίματα. Βάλαμε δικηγόρους και περιμένουμε. Εδώ καλά καλά ούτε οι ίδιες οι Αρχές δεν έχουν καταλάβει ποιος φταίει και κατά τα άλλα, εμείς βγήκαμε από το πρώτο λεπτό οι δολοφόνοι και ηθικοί αυτουργοί της αυτοχειρίας του Βαγγέλη».
Όσο για τον «αρχηγό» της ομάδας των Κρητικών; Ο Στέλιος Μαυρόκωστας σύμφωνα με την παρέα του «φοβάται πλέον να κυκλοφορεί και έχει κλειστεί στην εστία γιατί τον έχουν κάνει πρωτοσέλιδο και είναι πρώτη μούρη σε όλα τα δελτία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: