Κυριακή 12 Απριλίου 2015

ΕΝΑΣ ΠΙΑΝΙΣΤΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ν' ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΟΤΑ ΜΕ ΤΗ ΝΟΤΑ

Ένας πιανίστας προσπαθεί ν' αλλάξει τον κόσμο νότα με τη νότα

Ο Πάνος Καράν γεννήθηκε στην Κρήτη αλλά θέλει να αλλάξει τον... κόσμο.
Ένας 33χρονος κρητικός, με σπουδές στη μουσική, διακρίσεις, βραβεία και παραστάσεις στην Ευρώπη κι ολόκληρο τον κόσμο, πιστεύει ότι οι νότες μπορούν ν' αλλάξουν τον κόσμο.
Το 2011 ο Πάνος Καράν, ίδρυσε την οργάνωση "Keys of Change" κι από τότε μαζί με ένα πιάνο και τους συνεργάτες τος, ταξιδεύει σε περιοχές που οι άνθρωποι υποφέρουν λόγω φυσικών καταστροφών, πολέμων, φτώχειας και πείνας.
Εκεί με τη μουσική του, δείχνει σε παιδιά κι ενήλικες ότι υπάρχει ένας άλλος κόσμος, όπου η ανθρώπινη οδύνη βρίσκει παρηγοριά και λύτρωση, ένας κόσμος τον οποίο μπορούν να φανταστούν και να δημιουργήσουν. Όπως δηλαδή φτιάχνεται και η μουσική.
Ο Πάνος Καράν και το "Keys of Change" έχουν ταξιδέψει μεταξύ άλλων στη Σιέρα Λεόνε, την Ουγκάντα και την Φουκοσίμα, υλοποιώντας σχετικά πρότζεκτ, τα οποία παρουσιάζονται μέσα από τη σελίδα της οργάνωσης "keys of Change" και την αντίστοιχη σελίδα στο facebook.
Μπορείτε να διαβάσετε τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Πάνος Καράν στο flashnews.gr και να δείτε περισσότερα βίντεο από τη δράση του "Keys of Change", εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: