Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Οι κυβερνήσεις πέφτουνε μα η νεκροφιλία μένει





Με τιμές αρχηγού κράτους έγιναν δεκτά στο αεροδρόμιο «Ελ Βενιζέλος» τα ιερά λείψανα της Αγίας Βαρβάρας, η οποία αποκεφαλίστηκε πριν από 1800 χρόνια από τον ίδιο της τον πατέρα αλλά τότε δεν υπήρχαν ΜΜΕ να μιλήσουν για "πράξη που δεν τη χωράει ο ανθρώπινος νους", οπότε η υπόθεση πέρασε στο ντούκου.
Σύμφωνα με τη χριστιανική παράδοση, ο παιδοκτόνος πατέρας της μικρής Βαρβάρας, αφού την αποκεφάλισε, χτυπήθηκε από κεραυνό κι έμεινε στον τόπο, βγάζοντας προφητικά τα λόγια του Γιάννη Πανούση που είχε πει ότι πολύ γρήγορα θα έχουμε το θάνατο του δράστη.
Το σκήνωμα της Αγίας Βαρβάρας έφτασε στην Αθήνα με ειδική πτήση τζετ απευθείας από τη Βενετία, αφού η μικρή Βαρβάρα από τότε που αποκεφαλίστηκε έχει καβαλήσει το καλάμι και δεν καταδέχεται να ταξιδέψει με την πλέμπα.
Η υποδοχή της έγινε με μεγαλοπρέπεια, όπως αρμόζει σε ένα πτώμα του δικού της βεληνεκούς, ενώ η νέα ελληνική κυβέρνηση δείχνει ότι τα πάει πολύ καλά με τους αρχηγούς κρατών, αφού μέσα σε 4 μήνες έχει υποδεχτεί ήδη δύο: το Άγιο Φως και την Αγία Βαρβάρα.
Στις σύντομες δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους, η Αγία Βαρβάρα είπε ότι ήταν κυριολεκτικά κομμάτια από την κούραση και το μόνο ήθελε ήταν να βγει από κουτί της για να ξεπιαστεί.
Το κουτί με τα οστά της Αγίας Βαρβάρας έκοβε βόλτες για αρκετή ώρα στους δρόμους του ομώνυμου Δήμου, παρουσία όλων των αξιωματικών του Πυροβολικού και χιλιάδων σαλεμένων γριών που ζητούσαν από την Αγία να τους χαρίσει άλλα 100 χρόνια ζωής μήπως και καταφέρουν ποτέ να βγουν στη σύνταξη.
Το σκήνωμα της Αγία Βαρβάρας θα παραμείνει στη χώρα μας για 14 μέρες, ώστε να μπορέσουν όλοι οι ειδωλολάτρες συμπολίτες μας να το προσκυνήσουν και να γεμίσουν το παγκάρι της εκκλησίας με αφορολόγητα ευρώ, ενώ ο Πάνος Καμμένος, που δηλώνει φανατικός συλλέκτης λειψάνων, έχει ήδη ζητήσει να έρθουν από το Κίεβο και την Αγία Πετρούπολη και τα υπόλοιπα κομμάτια της Αγίας, ώστε να τη συναρμολογήσει και να συμπληρώσει τη συλλογή του.
Μάλιστα, το σκήνωμα της Αγίας Βαρβάρας θα πάει και στο ογκολογικό νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», αφού σύμφωνα με τον Γιάννη Μιχελογιαννάκη του ΣΥΡΙΖΑ, τα λείψανα έχουν ευεργετική επίδραση, οπότε πρέπει να είμαστε κατά της καύσης των νεκρών γιατί έτσι παύουν να υπάρχουν τα λείψανα τα οποία είναι πολύ χρήσιμα. Ένα ζουρλομανδύα γρήγορα!
Φυσικά, το σωστότερο θα ήταν τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας να πάνε στο νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα», αφού μπορεί ο Άγιος Σάββας, που έχει κι αυτός δικά του λείψανα, να διαμαρτυρηθεί ότι η Αγία μπαίνει στα χωράφια του και να έχουμε διπλωματικό επεισόδιο.
Η Αγία Βαρβάρα, εκτός από προστάτιδα του Πυροβολικού, είναι και προστάτιδα των ορυχείων, οπότε θα μπορούσε ο ΣΥΡΙΖΑ να τη στείλει στις Σκουριές και μετά να μας πει ότι ο αγώνας των κατοίκων είναι του Διαβόλου, ενώ η επένδυση του Μπόμπολα θέλημα Θεού.
Γενικά είναι πολύ ευχάριστο όλο αυτό το σκηνικό με τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας, αφού αποδεικνύει περίτρανα ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, όπως και η προηγούμενη κυβέρνηση, απευθύνεται αποκλειστικά σε πολίτες κατώτατου νοητικού επιπέδου, τους οποίους προσβάλλει εκμεταλλευόμενη την πίστη τους.
Ο ένας στήνει ολόκληρη ανασκαφή με σκελετό στην Αμφίπολη και ο άλλος κάνει βόλτες τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας. Οι κυβερνήσεις πέφτουνε μα η νεκροφιλία μένει.
Βέβαια σε αυτό φταίνε και οι χριστιανοί που δεν έχουν κανένα πρόβλημα όταν οι τραγόπαπες - σε συνεργασία με το Κράτος – κάνουν χρυσές δουλειές εμπορευόμενοι ένα μάτσο κόκκαλα που δήθεν διαθέτουν υπερφυσικές δυνάμεις. Αντιθέτως, συνωστίζονται για να τα προσκυνήσουν. Ειδωλολατρία δε λέγεται αυτό;
Η δε έκθεσή τους στο ογκολογικό νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» συνιστά κατάφωρο εμπόριο ελπίδας και εξαπάτηση των ασθενών, τη στιγμή μάλιστα που οι καρκινοπαθείς αδυνατούν να πληρώσουν τα φάρμακα που απαιτούνται για τη θεραπεία τους.
Δουλειά της Κυβέρνησης είναι να προσπαθεί για την όσο το δυνατόν καλύτερη περίθαλψη αυτών των ανθρώπων. Όχι να συνοδεύει ψοφίμια συνεργώντας στις φαντασιοπληξίες της Εκκλησίας ότι μπορούν να υποκαταστήσουν την Επιστήμη. Είναι λογικό καρκινοπαθείς που βρίσκονται καθημερινά αντιμέτωποι με το θάνατο να πιάνονται από το οτιδήποτε μην έχοντας τίποτα να χάσουν.
Το γεγονός ότι τα λείψανα θα συνοδευτούν στο αντικαρκινικό νοσοκομείο από τον Υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή είναι αδιανόητο και σκοταδιστικό.
Από αλλού τα περιμέναμε και από αλλού μας έρχονται τα εγκεφαλικά.
Μέρα ντροπής και μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: