Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Eυχαριστίες από το τμήμα Χάντμπολ του Ποσειδώνα Λουτρακίου







 


Το τμήμα μας, για μια ακόμη φορά, αποδέχτηκε με ιδιαίτερη τιμή και ικανοποίηση την πρόσκληση των Κυρίων Καρανικολού και Παρλαμά, ιδιοκτητών του καταστήματος Goody`s στην  παραλία Λουτρακίου. Με αυτό τον τρόπο, μας έδειξαν την αγάπη τους και τον ενδιαφέρον τους, για την φετινή προσπάθεια μας.


Ο Κος Καρανικολός μας καλωσόρισε λέγοντας ότι:  η μέχρι σήμερα πορεία της ομάδας του Λουτρακίου, προβάλει και διαφημίζει σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, την περιοχή μας με τις μέχρι σήμερα μεγάλες διακρίσεις σας και με την ενέργεια μου αυτή, θέλω να σας ευχαριστήσω για την συνολική προσπάθεια σας.

Ο Κος Παππάς, εκ μέρους της ομάδας μας, και υπεύθυνος προβολής, ευχαρίστησε τον Κο Καρανικολό λέγοντας, είναι μεγάλη τιμή, που μας καλείτε στο κατάστημα σας. Η προσπάθεια της ομάδας εφέτος ήταν πολύ μεγάλη και μας χαροποιεί η αναγνώριση της, και από εσάς. Πέρα από την προσωπική μας φιλία σας ευχαριστώ εκ μέρους όλης της ομάδας και όλου του συλλόγου. Είναι σημαντικό για εμάς, αλλά και  για την πόλη μας και για τον επιχειρηματικό κόσμο να αναγνωρίζει την προσπάθεια που κάνουμε, και να μας στηρίζει στο μέτρο που μπορεί ο καθένας ξεχωριστά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Το Ουζερί ο Γιάννης, το μεζεδοπωλείο ο Μπολοβίνος, η ταβέρνα ο Φίλιππας, η ταβέρνα η Μουριά είναι οι πιο μεγάλοι υποστηρικτές στην φετινή προσπάθεια μας και με την ευκαιρία αυτή τους ευχαριστούμε όλους. Δεν ξεχνάμε, το εστιατόριο το Ριγάνι την Ιχθυόεσσα όπως και την ταβέρνα Περαία Χώρα.

Η προσπάθεια συνεχίζεται την Κυριακή στην Αθήνα με το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ΚΕΚΛΕΙΣΜΈΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΏΝ και στην συνέχεια την Τετάρτη στο Λουτράκι 27/5 στις 20:00 στον επαναληπτικό και βλέπουμε.
Ευχαριστούμε και την Βιβή Γιαλού για την ευγενική της επικοινωνία.





Το τμήμα Χάντμπολ του Ποσειδώνα Λουτρακίου



Δεν υπάρχουν σχόλια: