Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Πόρος: Ο ιδιοκτήτης της ψαροταβέρνας για το επεισόδιο με τον Γιώργο Παπανδρέου - Οι δύο εκδοχές και οι κινήσεις του πρώην πρωθυπουργού


Πόρος: Ο ιδιοκτήτης της ψαροταβέρνας για το επεισόδιο με τον Γιώργο Παπανδρέου - Οι δύο εκδοχές και οι κινήσεις του πρώην πρωθυπουργού (Φωτό)!
ΦΩΤΟ από kontranews.gr

Ο ιδιοκτήτης της ψαροταβέρνας μίλησε στο NewsIt και έδωσε άλλη διάσταση 

στην υπόθεση - Το επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Παπανδρέου έγινε

 στην περιοχή Πούντα...


Όλα έγιναν προχθές το βράδυ (15-06-2015), όταν ο Γιώργος Παπανδρέου πήγε να δειπνήσει στην ψαροταβέρνα ''primasera'' που βρίσκεται στην περιοχή της Πούντας. Ο πρώην πρωθυπουργός πέρασε το κατώφλι της εισόδου που βλέπετε στην επόμενη φωτογραφία και κάθισε σε ένα από τα τραπέζια...

Η ψαροταβέρνα που δείπνησε ο Γιώργος Παπανδρέου
Η ψαροταβέρνα που δείπνησε ο Γιώργος Παπανδρέου

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τον Γιώργο Παπανδρέου πλησίασαν δύο άτομα, που τον έσπρωξαν και του επιτέθηκαν φραστικά, για την απόφαση της κυβέρνησής του, να βάλει τη χώρα στο μνημόνιο. Ο ιδιοκτήτης της ψαροταβέρνας όμως διαψεύδει αυτούς τους ισχυρισμούς και επισημαίνει ότι το επεισόδιο έγινε έξω από το κατάστημά του.

Όπως λέει: ''ο κύριος Παπανδρέου δείπνησε με την παρέα του και έφαγε καλά. Όταν ήρθε η ώρα να φύγουν μέσα στο κατάστημα εκτός από την παρέα του πρώην πρωθυπουργού, υπήρχε άλλη μία που δεν ασχολήθηκε μαζί του''.

Όπως ισχυρίζεται ο ιδιοκτήτης, το επεισόδιο έγινε έξω από την ψαροταβέρνα. ''Ο κύριος Παπανδρέου βγήκε και τότε ένας περαστικός του φώναξε: φταις που μας έβαλες στο ΔΝΤ και τώρα πεινάμε. Ο Γιώργος Παπανδρέου χαμογέλασε και αποχώρησε χωρίς να δώσει συνέχεια''.
ΦΩΤΟ από kontranews.gr
ΦΩΤΟ από kontranews.gr

Οι περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων για το επεισόδιο
Η υπόθεση που έκανε το γύρο του διαδικτύου, αποκαλύφθηκε από αυτόπτες μάρτυρες. Σύμφωνα με τα όσα έλεγαν, δυο από τους υπόλοιπους πελάτες, που βρίσκονταν σε τραπέζια, άρχισαν να σχολιάζουν τον κύριο Παπανδρέου και κάποια στιγμή τον πλησίασαν με απειλητική διάθεση τον σκούντησαν και κατόπιν του φώναζαν: «Εξαιτίας σου πεινάμε και μπήκαμε στο Δ.Ν.Τ. Θα έπρεπε να κρύβεσαι και όχι να τρως ψάρια την στιγμή που οι Έλληνες πεινάνε».

Ο πρώην πρωθυπουργός στην αρχή κράτησε την ψυχραιμία του και προσπάθησε να καθησυχάσει τους πολίτες. Όταν όμως κατάλαβε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να γίνει ζήτησε από την παρέα του να αποχωρήσουν από την ψαροταβέρνα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: