Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Μάγεψε ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Loutraki Festival!









Loutraki Festival
20 Iουνίου - 29 Αυγούστου  2015

Μάγεψε ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Loutraki Festival!
                         
Μια εξαιρετική συναυλία μας χάρισε ο Μίλτος Πασχαλίδης στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Λουτρακίου, μαζί με την Μιρέλα Πάχου, τον Πάρη Περυσινάκη και την μπάντα του, την Παρασκευή 14 Αυγούστου!

O Μίλτος Πασχαλίδης για μια ακόμα φορά δικαίωσε όσους τον κατατάσσουν ανάμεσα στους καλύτερους έλληνες ερμηνευτές της γενιάς του. Ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια του όπως, Η μόνη μου πατρίδα είναι ο χρόνος, Κακές συνήθειες, Παραμύθι με Λυπημένο τέλος, Στα είπα όλα, Τα μπλουζ της άγριας νιότης, Ηράκλειο – Καλαμάτα, Απουσία, Σου τηλεφωνώ, Βυθισμένες άγκυρες, αλλά και τραγούδια άλλων συνθετών και τραγουδοποιών με τους οποίους έχει συνεργαστεί, ένωσε τη φωνή του με το πολυπληθές κοινό που παραβρέθηκε στη συναυλία, χαρίζοντάς μας μια υπέροχη παράσταση, που θα θυμόμαστε!

Τη βραδιά άνοιξε ο Γιάννης Τσελώνης με το συγκρότημά του και καλεσμένη την Μάρω Μαρκέλλου, με παλαιότερα τραγούδια του που είχαν γίνει επιτυχία με το συγκρότημα Απόντες, αλλά και νέες συνθέσεις του που θα κυκλοφορήσουν σε λίγο καιρό.

Ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς αποτέλεσε το ντουέτο του Μίλτου Πασχαλίδη με τον Χρήστο Νινιό. Στόχο του Φεστιβάλ αποτέλεσε εξαρχής η ανάδειξη των εντόπιων μουσικών, μέσω της δημιουργικής επαφής με εγνωσμένης αξίας καλλιτέχνες, με τα αποτελέσματα δικαιώνουν αυτή την προσπάθεια.

Το Loutraki Festival συνεχίζεται κανονικά με το 2ο Blues Festival στις 21 και 22 Αυγούστου και θα κλείσει με την μεγάλη συναυλία της Πανσελήνου στις 29 Αυγούστου και τη σύμπραξη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας με την Ελευθερία Αρβανιτάκη! Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει σε όλα τα σημεία προπώλησης στην Αθήνα, στο Λουτράκι, στην Κόρινθο, στα Ίσθμια και στους Αγίους Θεοδώρους.



Περισσότερες πληροφορίες:
Τηλ. 2744 3 60101 και στο www.loutrakifestival.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: