Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Ντροπή! Ο Λαζόπουλος πρότεινε ν’ ανοίξει το Νταχάου για τους πρόσφυγες (VID

Ντροπή! Ο Λαζόπουλος πρότεινε ν’ ανοίξει το Νταχάου για τους πρόσφυγες (VIDEO)

)

Σάλος έχει προκληθεί από την... προτροπή του Λάκη Λαζόπουλου προς τη Γερμανία να ανοίξει τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των ναζί για να φιλοξενήσει τους χιλιάδες πρόσφυγες που φτάνουν στο έδαφός της.


Ο γνωστός ηθοποιός επέστρεψε στο Αλ Τσαντίρι του, εκτάκτως λίγες μέρες πριν από τις εκλογές και πέρα από τα πολιτικά ζητήματα, ασχολήθηκε και με το προσφυγικό.

Όλα ξεκίνησαν όταν αναφέρθηκε στην, μονομερή ναι, απόφαση της Γερμανίας να καταργήσει για... όσο ήθελε τη Συνθήκη Σέγκεν και να επαναφέρει τους ελέγχους στα σύνορά της.

Και εκεί ξεκίνησαν όλα. Είπε ο Λαζόπουλος: "Έχετε διαλύσει έναν ολόκληρο λαό. Έχετε στείλει έναν λαό στα όρια της εξαθλίωσης και συνεχίζεται να έχετε απαίτηση να φυλάξουμε όλη την Ευρώπη εμείς. Αντί να στείλετε εδώ ανθρώπους να βοηθήσουν, αυτή την ιστορική ανακατάταξη που συμβαίνει με 4.5 εκατ. ανθρώπους που είναι στην Τουρκία και περιμένουν να περάσουν από την Ελλάδα, ανοίξτε τα στρατόπεδά σας τα παλιά, το Νταχάου και κάντε μια προσφορά στην ιστορία, εκεί που σκοτώνατε ανθρώπους, να τους φιλοξενείτε τώρα".



Δεν υπάρχουν σχόλια: