Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

AO POSEIDON HANDBALL ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ



     
 

Μια ακόμη σελίδα στην αθλητική ιστορία της Κορινθίας και του Ποσειδώνα έγραψε η χθεσινή αναμέτρηση για τον Ευρωπαϊκό Θεσμό του Challenge Cup στο Λουτράκι με αντίπαλο την Εσθονική Viljandi.

 Και οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν για την νίκη και το αποτέλεσμα ήταν να γίνει ένας εξαιρετικός αγώνας, με πολύ δυνατές επαφές, με πολύ δυναμισμό και να ενθουσιαστεί ο κόσμος που εχθές έδωσε ένα πολύ ενθαρρυντικό μήνυμα.... Είμαστε ΠΑΡΩΝ...Είμαστε δίπλα σας.
Και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα, γιατι μας έδωσαν πολύ κουράγιο, για την δύσκολη συνέχεια.
Νικήσαμε 26-23 και οι λογαριασμοί μας θα ξεκαθαρίσουν το Σάββατο 17 Οκτωβρίου στην Εσθονία.

Το παιχνίδι ήταν όπως το περιμέναμε. Οι Εσθονοί ήταν δυνατοί στις επαφές, με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, καλή τεχνική και ισχυρή θέληση.
Εμείς, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα με μικρές διακυμάνσεις στο πρώτο ημίχρονο, ενώ κυριάρχησαν οι δυνατές επαφές καθ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, με πρωτοπόρο τον Οικονόμου, που το πάθος του και η μαχητικότητα του ήταν διάχυτη και κυριάρχησε στο κέντρο της άμυνας ενώ δίπλα του στάθηκαν αρκετά καλά οι Tasic, Βασιλειάδης, Κωστακίδης και Δομπρής που αρχίζουν να δένουν ως ομάδα και να γνωρίζονται μέρα με την ημέρα όλο και πιο πολύ!!!
Ο Πέρρος με τον Trumbetas, τον Τζηρά και Κωστακίδη στις άκρες έδιναν λύσεις στις επιθέσεις και διατηρούσαν σταθερά μια διαφορά 3-6 γκόλ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Δεχτήκαμε όμως, μερικά εύκολα γκολ με την γρήγορη σέντρα και στέρησε την ευκαιρία να διευρύνουμε την διαφορά και να ταξιδέψουμε στην Εσθονία με μια πιο ασφαλή διαφορά ώστε να προκριθούμε στην επόμενη φάση του θεσμού.Εκεί περιμένει τον νικητή της δικής μας αναμέτρησης η ιταλική ομάδα Pallamano Pressano που βρίσκεται ανάμεσα στο Μιλάνο και στην Βενετία.
Ο πλέι μέικερ του Ποσειδώνα Γιώργος Πέρρος είπε: «Ήταν μια καλή ομάδα η Βιλγιάντι, είχε καλή τεχνική και καλή κυκλοφορία της μπάλας. Μας δυσκόλεψε αρκετά. Εμείς ήμασταν κουρασμένοι από το ματς της Τετάρτης και αυτό έπαιξε ρόλο στην αναμέτρηση. Πιστεύω η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΒΙΛΓΙΑΝΤΙ 26-23
Τα πεντάλεπτα: 2-3, 5-4, 6-5, 7-8, 10-10, 13-11 (ημχ.), 16-12, 19-13, 22-18, 24-20, 24-21, 26-23.
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Νίκος Γραμματικός): Βλαχογεώργος, Κωστακίδης 5, Πέρρος 5, Τζηράς 5, Δομπρής 2, Τοκατζόγλου, Συγγάρης, Καμπούρης, Οικονόμου 1, Τρουμπέτας 3, Τάσιτς 3, Βασιλειάδης 1, Ρουμελιώτης.

ΒΙΛΓΙΑΝΤΙ (Μάρκο Κοκς): Ούρμπελ, Βάρικ Ο. 7, Κούβιτ 5, Βορόμπιοφ, Πέτερσον, Βόικα 2, Βάρικ Μ. 1, Μαασάλου, Οτς, Αασμ, Ρούσνα 2, Λοπ, Πάρικ Π., Πάρικ Μ. 3, Τουμ 3, Γάρβε.
Διαιτητές: Σέκουλιτς- Γιόβαντιτς, Παρατηρητής: Γκέντσεφ (Βουλγαρία).
Κόκκινη: 44:09 Βόικα (τρία δίλεπτα), Δίλεπτα: 3-7, πέναλτι: 4/4-1/1.

Πριν την έναρξη του αγώνα πραγματοποιήθηκε η βράβευση του εν σειρά μακρόν χρονικού διαστήματος Αρχηγού της ομάδας μας Πέτρος Παπαδόπουλος. Ήταν πράγματι μια πολύ συγκινητική στιγμή αφού οι αναμνήσεις και συναισθήματα πλημμυρίζουν τις καρδιές όλων.
Πέτρο σε ευχαριστούμε για όλα!!!
Τώρα απο άλλο πόστο....συνεχίζει στον Ποσειδώνα.






Το τμήμα Χάντμπολ του Ποσειδώνα Λουτρακίου


Δεν υπάρχουν σχόλια: