Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Σκληρή νίκη : Τμήμα Χάντμπολ του Ποσειδώνα Λουτρακίου






  

Σκληρή νίκη επι των εκπαιδευτηρίων ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ πέτυχε ο Ποσειδώνας στην έδρα του με 22-17 σπάζοντας έτσι την παράδοση που ήθελε πάντα τον Δούκα νικητή στο Λουτράκι.
Το παιχνίδι ήταν νευρικό απο την αρχή. Οι ωραίες φάσεις, οι έντονες στιγμές και το πάθος κυριάρχησαν σε γενικές γραμμές καθόλη την διάρκεια του αγώνα.


Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ αμφίρροπο ενώ το δεύτερο ήταν πιο γρήγορο και περισσότερο ουσιαστικό για τον Ποσειδώνα.
Το Λουτράκι, δεν έχασε τον έλεγχο του παιχνιδιού απο τα χέρια του αλλά ο Δούκας ήταν πάντα πολύ κοντά για να κάνει την ζημιά. Τελικά επικράτησε το πάθος του Λουτρακίου με έναν Πέρρο αναγεννημένο, τον Κωστακίδη σε εξαιρετική κατάσταση και τον Οικονόμου σε ανοδική πορεία σε άμυνα και επίθεση. Ο Τζηράς πάντα με το φαρμάκι στο χέρι του ενώ ο Δομπτρής σιωπηλός οργανωτής μαζί με τον
Trumbetas δημιουργούσαν ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα.
Ο νεοαποκτηθέν Pavic έπαιξε κατά διαστήματα χωρίς να δείξει τον πραγματικό του εαυτό. Σίγουρα θα χρειαστεί χρόνος για να προσαρμοστεί και να βοηθήσει την ομάδα του Ποσειδώνα.
Ο Συγγάρης σταμάτησε σε αρκετές στιγμές τους αντιπάλους όπως και ο Καμπούρης που απέκρουσε και πέναλτι για μια ακόμη φορά.

Όλοι οι παίκτες αρχίζουν σιγά σιγά να βρίσκουν την φόρμα τους και ανυπομονούν την Κυριακή για το μεγάλο παιγνίδι με τους Ιταλούς.
Πρέπει να δείξουμε ότι το κλειστό είναι πολύ μικρό για τον Ποσειδώνα, για το Λουτράκι, για την Κορινθία και για όποιον θέλει να λέγετε φίλαθλος.
Δε πρέπει να αφήσουμε φίλο και φίλη, χωρίς ενημέρωση για τον Ευρωπαϊκό αγώνα, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στις 18:00.Δεν πρέπει να πέσει καρφίτσα στο κλειστό γυμναστήριο Γ.Γαλανόπουλος.
Ένας αγώνας - Μία πρόκριση – Μία πόλη - Όλοι μαζί!!!


Το τμήμα Χάντμπολ του Ποσειδώνα Λουτρακίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: