Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

΄΄Μαμάαααα, υπάρχει Άγιος Βασίλης;΄΄




                          

                   
                                 
                                ΘΕΑΤΡΟ  ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ

                           ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ  ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
                        ΄΄Μαμάαααα, υπάρχει Άγιος Βασίλης;΄΄
                Βασισμένο στο ομώνυμο παραμύθι της Μαίρης Χάψα-Ψαρού
 

                                 Παράσταση για μικρούς και μεγάλους.
  Δεκέμβριος 2015 Παρασκευή 18 Σάββατο 19 Κυριακή 20 Σάββατο 26 ώρα 6:30 μ.μ                          Κυριακή 27 ώρα 11 π.μ
                            
Πλησιάζουν οι μέρες των Χριστουγέννων και η Κάλια γυρνάει από το σχολείο πολύ στεναχωρημένη. Η Κάκια ένα κοριτσάκι από την τάξη της τής είπε ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης και η απογοήτευσή της είναι τέτοια που κρύβεται στο δωμάτιό της. Δε θέλει να μιλήσει σε κανέναν. Η μαμά επιστρατεύοντας όλη την τρυφερότητά της για το θέμα που την απασχολεί αποφασίζει να της πει μια ιστορία ώστε να αποφασίσει η ίδια η Κάλια αν υπάρχει ή όχι Άγιος Βασίλης.
   Η ιστορία που της αφηγείται πραγματεύεται το γράμμα που έλαβε κάποτε ο Άγιος Βασίλης από την Χώρα του Ονείρου από ένα κοριτσάκι 9 χρονών τη Ναταλία. Η Ναταλία ζητάει βοήθεια από τον Άγιο Βασίλη να συνεχίζει να υπάρχει στη ζωή της. Τελικά, ο Άγιος Βασίλης βρίσκει μια λύση με τον αρχιμάγο-καλικάντζαρό του. Με τη δύναμη ενός μαγικού μουσικού χαλιού και κάποιων μουσικών πραγματοποιούν την επιθυμία της Ναταλίας. Μετά από την ιστορία της μαμάς της η Κάλια είναι πλέον πεπεισμένη και κάτω από το πρωτοχρονιάτικο δέντρο την περιμένει το ωραιότερο δώρο που είχε ποτέ!
  
 Θεατρική  διασκευή  &  Σκηνοθεσία : Γωγώ Ξανθάκη
Μουσική: Τάκης Τζεβελέκος
Παίζουν : Πολυξένη Ορκοπούλου –Ξανθάκη,  Γωγώ Ξανθάκη,   Ηλίας Λέκκας, Εβίτα  Δραγούνη, Θοδωρής Νταλιάρδος, Μαρία Κουτρουμπή.
Γενική είσοδος  5 €
Κρατήσεις θέσεων 27410 86330
  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: