Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Σφαγή χωρίς έλεος



Β' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ - ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ Α.Ο: 24-22



Σφαγή χωρίς έλεος από το δίδυμο των διαιτητών Αβράμη -Βέργου Σύνδ.Διαιτ.( Πάτρας και Αγρινίου αντίστοιχα ) που στέρησαν μια καθαρή νίκη του Βυζαντινού μέσα στην καυτή έδρα του Αγρινίου.

Οι παίκτες του Βυζαντινού παρ’ όλες τις προκλήσεις από τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου άρχισαν να ελέγχουν το παιχνίδι με δυνατές άμυνες και πλουραλισμό στην επίθεση. Έτσι το σκορ του πρώτου 30λεπτου  έληξε 12-15 υπέρ του Βυζαντινού.

Από την ανάπαυλα και μετά και με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η κατάσταση έδειχνε να μην θέλει να ελεγχθεί από τους διαιτητές. Η εμπόλεμη κατάσταση μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο δεν συγκίνησε τους διαιτητές. Παρ’ όλα αυτά οι παίκτες του Γιάννη Πανούση χωρίς να βγουν εκτός ρυθμού και διατηρώντας την αγωνιστική τους πειθαρχία με εξαιρετική φιλοσοφία και τακτική στην άμυνα και με πολλές επιλογές στην επίθεση βάζοντας γκολ από όλες τις πλευρές,  κατάφεραν να διευρύνουν το σκορ και στο 45' να είναι το σκορ 15-21 υπέρ του Βυζαντινού . 

Από το 45' και μετά πιθανόν βλέποντας οι Διαιτητές Αβράμης -Βέργος ότι το παιχνίδι στραβώνει άρχισαν να κάνουν τα πάντα . Μοίρασαν από εκείνο το σημείο και μετά 9 δίλεπτες αποβολές ( οι 7 αδικαιολόγητες), ώστε παίζοντας όλο το υπόλοιπο ματς  συνεχώς με 2-3 αλλά και 4 παίκτες λιγότερους. Είναι αξιοπερίεργο πως οι παίκτες του Βυζαντινού ενώ έλεγχαν πλήρως το παιχνίδι και οι αντίπαλοι χωρίς ψυχραιμία, να δέχονται πολλαπλάσιες δίλεπτες αποβολές από τους γηπεδούχους που κυνηγάγανε το σκορ. Έτσι το σκορ έγραψε την ήττα για τους παίκτες του Βυζαντινού. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΕΓΡΑΨΕ 23-25 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ 24-22.

Διλεπτες αποβολες  4-13
Πεναλτυ 5/5-4/3

Δεν υπάρχουν σχόλια: