Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Χτύπησαν με αξίνα τη σκυλίτσα του Προαστιακού Ζευγολατιού




Δεν έχουν σταματημό οι κακοποιήσεις ζώων.

Χτυπημένη στο κεφάλι με αξίνα ή άλλο κοφτερό αντικείμενο βρήκαν ένα πρωινό πριν λίγες μέρες την σκυλίτσα που βλέπετε στις φωτογραφίες, οι φιλόζωοι που την φροντίζουν έξω από τον Προαστιακό Σταθμό του Ζευγολατιού Κορινθίας όπου συχνάζει.
Ένας από τους εργαζόμενους του σταθμού ενημέρωσε τους εθελοντές του φιλοζωικού συλλόγου «Κορινθία Προστασία Αστικής Πανίδας» και η σκυλίτσα μεταφέρθηκε για περίθαλψη στο κτηνιατρείο του Πέτρου Καραμανέα. Ο κτηνίατρος Αργύρης Τούσουλης που περιποιήθηκε το βαθύ τραύμα της σκυλίτσας διαπίστωσε ότι κάποιος εγκληματίας επιχείρησε να σκοτώσει το ζώο χρησιμοποιώντας αιχμηρό αντικείμενο. Η σκυλίτσα μετά την περιπέτεια της που λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή, βρίσκεται προσωρινά σε σπίτι εθελοντή μέχρι να βρεθεί φιλοξενία για να αναρρώσει με ασφάλεια.

Η Κάρλα, όπως την φωνάζουν οι φιλόζωοι, είναι εμβολιασμένη, στειρωμένη και τσιπαρισμένη. Είναι τεσσάρων ετών κι έχει εξαιρετικό χαρακτήρα. Παρά τις προσπάθειες των εθελοντών του φιλοζωικού συλλόγου «Κορινθία Προστασία Αστικής Πανίδας» να υιοθετηθεί, κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για την Κάρλα με αποτέλεσμα να ζει αδέσποτη στον Προαστιακό Σταθμό του Ζευγολατιού Κορινθίας.
Όποιος ενδιαφέρεται να φιλοξενήσει ή να υιοθετήσει αυτό το υπέροχο πλάσμα για να μην ξαναγυρίσει στο δρόμο καλέστε τον φιλοζωικό σύλλογο «Κορινθία Προστασία Αστικής Πανίδας» στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6936931654.

Δεν υπάρχουν σχόλια: