Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Χρυσά Βατόμουρα 2016: Σάρωσαν οι Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι



Δόθηκαν τα... φετινά αντι-βραβεία Όσκαρ. Ποιοι ήταν οι μεγάλοι νικητές, ποια ταινία είναι η χειρότερη σύμφωνα με τους "ειδικούς"
Η επικράτηση του «Fifty Shades of Grey» στα φετινά Χρυσά Βατόμουρα ήταν καθολική, με την ταινία της Σαμ Τέιλορ Τζόνσον να συγκεντρώνει πέντε βραβεία, ανάμεσα στα οποία και της Χειρότερης Ταινίας, αλλά και του Χειρότερου Α' Ανδρικού και Γυναικείου Ρόλου και Χειρότερου Ζευγαριού.
AdTech Ad
Στο κατόπι της, το «Fantastic Four» μοιράστηκε μαζί με το «Fifty Shades of Grey» τη Χειρότερη Ταινία και απέσπασε και τη Χειρότερη Σκηνοθεσία, ήταν φαβορί για το Χειρότερο Ριμέικ/Rip-Off/Σίκουελ, όπως φαβορί ήταν και ο Εντι Ρεντμέιν στον Χειρότερο Β' Ανδρικό Ρόλο για το «Jupiter Ascending» και η Κάιλι Κουόκο για το Β' Γυναικείο Ρόλο τόσο για το «Alvin and The Chipmunks: Road Chip», όσο και για το «The Wedding Ringer».
Ο Σιλβέστερ Σταλόνε που σε λίγες ώρες θα κρατάει το Οσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου στα χέρια του, κέρδισε το Βραβείο Μετάνοιας που τα Χρυσά Βατόμουρα θέσπισαν για να δώσουν την ευκαιρία σε αγαπημένους τους υποψήφιους να εξιλεωθούν στο μέλλον.
Αφήστε τα Βατόμουρα και ζήστε τα Οσκαρ 2016 λεπτό προς λεπτό - από τα τελευταία προγνωστικά, τους πρώτους που θα πατήσουν το κόκκινο χαλί μέχρι και τον νικητή του Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας στο live blog του Flix που βρίσκεται ήδη στον αέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: