Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ…ΈΝΑ ΟΝΕΙΡΟ.




      

Ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό ταξίδι της ομάδας μας, για την σεζόν 2015-2016 με την εκτός έδρας, κλεμμένης ισοπαλίας, με 22-22 στην Αμβέρσα για το Challenge Cup. Ένα ταξίδι που ηθικά κατακτήσαμε την 8η θέση του θεσμού.



Ένα ταξίδι μαγικό, ονειρικό, με πολλά συναισθήματα, με στιγμές μοναδικές, με ακόμη περισσότερες εμπειρίες, με αυτοκριτική, με χαρές και με ακόμη πιο πολλές ............χαρές.
Δεν περιμένεις από ένα τέτοιο ταξίδι στιγμές λύπης. Μόνο υπερηφάνεια, τιμή και ικανοποίηση μπορεί να μας χαρίσει σε όλους εμάς που είχαμε την τιμή να ανήκουμε άμεσα ή έμμεσα, και να εκπροσωπούμε τον Ποσειδώνα Λουτρακίου και το Λουτράκι στα Ευρωπαϊκά αθλητικά σαλόνια, αλλά και σε όλους εσάς που μας ακολουθήσατε σε αυτή τη διαδρομή.
Αποκτήσαμε εμπειρίες και επαφές με άλλους ανθρώπους, με άλλη κουλτούρα αλλά με την ίδια αγάπη, για τον ΧΑΝΤΜΠΟΛ και μας δόθηκε η ευκαιρία και αποκτήσαμε επίσης, πολλές γνώσεις το πώς μπορεί μια πόλη ή μια περιοχή να μπορεί να στηρίζει μια ομάδα ουσιαστικά. Πως μπορεί ένας δήμος να στηρίζει μια προσπάθεια και αλλά και με ποιους τρόπους.
Το κοινό συμπέρασμα είναι ότι πρέπει να υπάρχει κυρίως η ΘΕΛΗΣΗ και η ΠΙΣΤΗ.

Ομάδες όπως η Ιταλική Pallamano Pressano και η Βέλγικη KV Sasja HC όπου είχαν στηρίγματα τις Δημοτικές επιχειρήσεις τους. Ειλικρινά και ξεκάθαρα.
Στη γείτονα χώρα, σε μια από τις πιο πλούσιες περιοχές της Βόρειας Ιταλίας, το Τρεντίνο, βρίσκεται η Pallamano Pressano, όπου υπάρχει παράλληλα με την ομάδα  Βόλεϊ που διεκδικεί Ευρωπαϊκά Κύπελλα και με προϋπολογισμούς ελληνικών εταιριών που θα ζήλευαν πολλοί, των 5-6 εκ. Ευρώ, ο Δήμος στηρίζει τον αθλητισμό και το Χάντμπολ.

Στο Βέλγιο, όπου στην Αμβέρσα βρίσκεται ένα από τα τρία μεγαλύτερα λιμάνια της Ευρώπης, όπου η διαχείριση γίνεται από την δημοτική εταιρία, και έχει τζίρο, το 8-10% της αξίας του εγχώριου εθνικού εισοδήματος της Χώρας, δηλαδή 26 δις Ευρώ, στηρίζει την ομάδα του Χάντμπολ. Με απλά λόγια είναι θέμα θέλησης και πίστης.
Λύσεις υπάρχουν. Ο σκοπός χτίζεται με οργάνωση και αποτέλεσμα. Είναι συνδυασμός πραγμάτων.

 Η ομάδα υπάρχει. Ο Δήμος υπάρχει. Οι εταιρίες υπάρχουν. Το όνειρο ….γίνεται.
Μια ομάδα ένα όνειρο.
Πάντα θα υπάρχουν δυσκολίες, και πάντα θα υπάρχουν εμπόδια.
Εάν θέλουμε να προχωρήσουμε τα ξεπερνάμε αλλιώς όλοι μένουμε στατικοί και όλοι μαζί κλαίμε την μοίρα μας.

Τελειώνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες και όλους που με θέρμη, πίστη και τιμή, στήριξαν το ταξίδι αυτό. Από τον Δήμο και τον Δήμαρχο Κο Γκιώνη Γ. ως πρώτο πολίτη του Δήμου μας, όλους τους χορηγούς μας μέχρι τον πιο μικρό φίλαθλο, ένα μωρό 5 μηνών που βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο στον τελευταίο αγώνα δίπλα μας,  για την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση. Ελπίζουμε, η προσπάθεια της ομάδας μας, να έγινε έστω και για μια στιγμή, η αφορμή και να κατάφερε να σας βγάλει από το μυαλό, το σύνολο των προβλημάτων σας και να νιώσατε μαζί μας μια μικρή ικανοποίηση, χαμογελώντας και χειροκροτώντας όλους τους παίκτες μας.
Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλες και όλους.

Ευχαριστούμε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ποσειδώνα Λουτρακίου και τον Πρόεδρο μας Κο Γεωργίου Χ, που ήταν στο πλευρό μας, σε ότι χρειαστήκαμε ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Ευχαριστούμε όλους τους επαγγελματίες της πόλη μας που με τον άμεσο ή τον έμμεσο τρόπο μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και μας εξυπηρέτησαν στον ύψιστο βαθμό.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ΑΟΛ, τον Ολυμπιακό Λουτρακίου και τον Παμβοχαΐκό στο Βόλεϊ, και τα μέλη των ΔΣ, για την ηθική και όχι μόνο, αμέριστη στήριξη τους σε αυτό το ταξίδι. Ειλικρινά μας συγκινήσατε και μας δώσατε απίστευτη δύναμη. Σας ευχόμαστε ολόψυχα, Υγεία στους αθλητές σας, στα μέλη των ΔΣ και σε όλους τους φιλάθλους. Ελπίζουμε και το δικό σας όνειρο να γίνει πραγματικότητα.

Ευχαριστούμε θερμά, όλα τα ΜΜΕ του νομού μας, που αφιέρωσαν στις σελίδες τους και στα δελτία τους, πολύτιμο χρόνο και χώρο, για την προσπάθεια μας.

Οφείλουμε όμως, μια απέραντη ευγνωμοσύνη σε όλους τους αθλητές μας και προπονητικό τιμ. Όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Όλοι έκαναν κατάθεση ψυχής. Όλοι υπερέβαλαν εαυτούς.
Και ο ένας και μοναδικός λόγος είναι και θα είναι ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ.

Αυτή είναι η πιο κορυφαία στιγμή.
Είναι η στιγμή που η καρδιά σου πλημμυρίζει από ανάμεικτα συναισθήματα και τα μάτια σου βουρκώνουν από χαρές, αναμνήσεις και ιδιαίτερη τιμή, διαβάζοντας τον επίλογο και γυρίζοντας την τελευταία σελίδα του βιβλίου, κλείνοντας έτσι το κεφάλαιο ….ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ.

Σας ευχαριστούμε ειλικρινά μέσα από την καρδιά μας.

Το τμήμα Χάντμπολ
www.aoposeidon-handball.gr




το τμήμα Χάντμπολ




Δεν υπάρχουν σχόλια: