Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Παρουσιαστής του BBC 'αφαίρεσε' κρέας από το πόδι του για να δει τι γεύση έχει ο άνθρωπος




Ο παρουσιαστής του BBC, Greg Foot αποφάσισε να υποβληθεί σε μικροεπέμβαση για να αφαιρεθεί κρέας από το πόδι του, έτσι ώστε να καταλάβει τι γεύση έχει ο άνθρωπος. Προσοχή, δείτε το με δική σας ευθύνη (Vid)
Adtech Ad
Ο Greg Foot του BBC, υποβλήθηκε σε ένα ιδιόμορφο πείραμα μετά από δική του απόφαση, για να μάθει τη γεύση του ανθρώπινου κρέατος.

AdTech Ad

Στα πλαίσια των βίντεο που επιμελείται για την εκπομπή BritLab, επισκέφθηκε γιατρό στο Νότιγχαμ, ο οποίος αφαίρεσε μικρά τμήματα από το πόδι του και τα υπέβαλλε σε βιοψία.
Στο βίντεο υπάρχει η διαδικασία της βιοψίας και της εξαγωγής του μυϊκού ιστού. Τα πλάνα δεν ενδείκνυνται για όλους και εμείς σας προειδοποιούμε πριν την παρακολούθηση, να τα δείτε αν θέλετε με δική σας ευθύνη:

Σημειώνεται πως η ανθρωποφαγία είναι πράξη παράνομη, ακόμα κι αν πρόκειται για δική μας σάρκα. Έτσι, η ιατρική ομάδα έψησε στο εργαστήριο τους ιστούς που αφαιρέθηκαν για να τους μυρίσει ο εθελοντής του πειράματος, κάτι που αναλογεί στο 80% της πραγματικής αίσθησης της γεύσης του "φαγητού".
Οι επιστήμονες υπέβαλλαν σε χημική ανάλυση τα κομμάτια από τους μύες των ποδιών του παρουσιαστή. Το αποτέλεσμα έδειξε πως η σάρκα μας είναι παρόμοια σε σύνθεση τόσο με το χοιρινό κρέας, όσο και με το κρέας των αμνοεριφίων.
Βάσει οσμής και χημικής ανάλυσης λοιπόν, ο παρουσιαστής στο τέλος του βίντεο, φτιάχνει ένα μπιφτέκι με χοιρινό και αρνίσιο κιμά, ούτως ώστε να φανταστεί καλύτερα τη γεύση που έχει... ο ίδιος. "Μυρίζει πολύ ωραία και έχει τη γεύση κρέατος. Μοιάζει με μοσχάρι στιφάδο. Στην πραγματικότητα είναι πολύ καλό και δεν το περίμενα" δήλωσε ο Foot, μετά το τέλος του πειράματος.
Εν προκειμένω, τα όρια κανιβαλισμού και αφοσίωσης στη δουλειά, είναι δυσδιάκριτα. Η αλήθεια είναι πάντως πως οι χρήστες του διαδικτύου, δεν υποδέχθηκαν και ιδιαιτέρως θετικά το βίντεο του BBC, με τους περισσότερους να εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: