Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Euroleague: "Κέρασε" ο Μάντζαρης! ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ "τσάκισε" τη Ρεάλ

Euroleague: `Κέρασε` ο Μάντζαρης! ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ `τσάκισε` τη Ρεάλ


Ο Ολυμπιακός ήθελε μόνο νίκη κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, για να ελπίζει σε πρόκριση στα πλέι οφ της Euroleague και το έκανε με τον πλέον εμφατικό τρόπο, αφού διέλυσε τους Μαδριλένους στο κατάμεστο ΣΕΦ με 99-84 και κάλυψε και τη διαφορά των 12π. του πρώτου ματς. Κέρασε… τρίποντα ο Μάντζαρης, ανήμερα της εορτής του.

Επιβλητικός! Ο Ολυμπιακός νίκησε κατά κράτος την Ρεάλ Μαδρίτης, επικρατώντας μέσα στο ΣΕΦ με 99-84 και έδειξε πως αν παίξει έτσι και στα επόμενα δυο παιχνίδια, που θέλει μόνο νίκη, θα καταφέρει –έστω και από μειονεκτική θέση- να φτάσει στα πλέι οφ της Euroleague.
Οι «ερυθρόλευκοι» όχι απλά κέρδισαν τους Μαδριλένους, αλλά κατάφεραν να καλύψουν και τη διαφορά των 12 πόντων του πρώτου αγώνα, με αποτέλεσμα να αποκτήσουν προβάδισμα σε περίπτωση ισοβαθμίας με τους Ισπανούς.
Η ελληνική ομάδα πήρε με πανηγυρικό τρόπο την πρώτη από τις τρεις νίκες που χρειάζεται για να προκριθεί στα play offs και την ερχόμενη εβδομάδα θα επιδιώξει να βρεθεί «αγκαλιά» με το «εισιτήριο», αρκεί να νικήσει στη Ρωσία την Κίμκι.
Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Σφαιρόπουλου ο Βαγγέλης Μάντζαρης με 19 πόντους και 6/6 τρίποντα. Τον ακολούθησαν οι Σπανούλης με 18 και Πρίντεζης με 17, ενώ είχε πολύ καλή παρουσία και ο Παπανικολάου

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης πρώτοι σκόρερ ήταν οι Γιουλ και Ρίβερς με 17 πόντους ενώ οι Ροντρίγκεθ και Κάρολ είχανε από 11.

Δεν υπάρχουν σχόλια: