Σάββατο 23 Απριλίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ- ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ


      

ΘΕΜΑ : Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του
 Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ».


            Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 5:30μ.μ. σε τακτική συνεδρίαση για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:


1.    Εξέταση αιτήματος της «ATHENS HAPPY TOUR ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Ε.Π.Ε.» για την παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου, στο παραλιακό πάρκο «ΕΙΡΗΝΗΣ», για χώρο στάθμευσης του Τουριστικού Τρένου της πόλης Λουτρακίου.
2.    Εξέταση αιτήματος της «Α. ΜΠΑΚΑΣ-Π. ΜΠΑΚΑΣ Ο.Ε.» για την παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου εμβαδού 154,63τ.μ. για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων έμπροσθεν του κατ/τος του και για την παραχώρηση χώρου επί αιγιαλού εμβαδού 219,70τ.μ. για την ανάπτυξη ομπρελών-ξαπλώστρων για το έτος 2016.
3.    Εξέταση αιτήματος της «ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΟΣ-ΠΑΡΛΑΜΑΣ Ε.Π.Ε.» για την παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου εμβαδού 66,30τ.μ. για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων έμπροσθεν του κατ/τος του και για την παραχώρηση χώρου επί αιγιαλού εμβαδού 90τ.μ. για την ανάπτυξη ομπρελών-ξαπλώστρων για το έτος 2016.
4.    Εξέταση αιτήματος της «ΚΑΠΑ CAFÉ Ε.Ε.» για την παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου εμβαδού 105,30τ.μ. για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων έμπροσθεν του κατ/τος του και για την παραχώρηση χώρου επί αιγιαλού εμβαδού 84τ.μ. για την ανάπτυξη ομπρελών-ξαπλώστρων για το έτος 2016.

5.    Εξέταση αιτήματος του ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ για την παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου εμβαδού 85,50τ.μ. για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων έμπροσθεν του κατ/τος του για το έτος 2016.
6.    Εξέταση αιτήματος της ΓΚΙΩΝΗ ΘΕΩΝΗΣ για την παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου εμβαδού 115,20τ.μ. για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων έμπροσθεν του κατ/τος του και για την παραχώρηση χώρου επί αιγιαλού εμβαδού 81,00τ.μ. για την ανάπτυξη ομπρελών-ξαπλώστρων για το έτος 2016.
7.    Εξέταση αιτήματος της «ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» για την παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου εμβαδού 399,64τ.μ. για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων έμπροσθεν του κατ/τος του για το έτος 2016.
8.    Εξέταση αιτήματος της ΦΛΑΜΙΑΤΟΥ ΟΛΓΑΣ για την παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου εμβαδού 123,37τ.μ. για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων έμπροσθεν του κατ/τος της και για την παραχώρηση χώρου επί αιγιαλού εμβαδού 90,00τ.μ. για την ανάπτυξη ομπρελών-ξαπλώστρων για το έτος 2016.
9.    Εξέταση αιτήματος της «Π. ΝΤΑΝΤΟΥΛΗ-Κ.ΜΥΛΩΝΑΣ Ο.Ε.» για την παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου εμβαδού 59,85τ.μ. για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων έμπροσθεν του κατ/τος του και για την παραχώρηση χώρου επί αιγιαλού εμβαδού 37,50τ.μ. για την ανάπτυξη ομπρελών-ξαπλώστρων για το έτος 2016.
10. Εξέταση αιτήματος του ΖΕΡΒΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ για την παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου εμβαδού 250,00τ.μ. για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων έμπροσθεν & παραπλεύρως του κατ/τος του για το έτος 2016.
11. Εξέταση αιτήματος του ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ για την παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου εμβαδού 88,80τ.μ. για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων έναντι του κατ/τος του για το έτος 2016.
12. Εξέταση αιτήματος του ΚΑΡΑΜΙΧΑΛΗ ΙΩΑΝΝΗ-ΔΗΜΙΟΥ για την παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου εμβαδού 114,24τ.μ. για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων έναντι του κατ/τος του για το έτος 2016.
13. Εξέταση αιτήματος του ΒΑΒΒΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ για την παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου εμβαδού 81,90τ.μ. για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων έμπροσθεν του κατ/τος του και για την παραχώρηση χώρου επί αιγιαλού εμβαδού 109,20τ.μ. για την ανάπτυξη ομπρελών-ξαπλώστρων για το έτος 2016.
14. Εξέταση αιτήματος του ΦΙΛΗ ΙΩΑΝΝΗ για την παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου εμβαδού 35,20τ.μ. για την ανάπτυξη ειδών του κατ/τος του έμπροσθεν αυτού, για το έτος 2016.
15. Εξέταση αιτήματος του NI XIAOFEN για την παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου εμβαδού 5,5τ.μ. για την ανάπτυξη ειδών του κατ/τος του έμπροσθεν αυτού, για το έτος 2016.
16. Εξέταση αιτήματος του «Πολιτιστικού Συλλόγου Λουτρακίου» για την παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου, στο παραλιακό πάρκο «ΕΙΡΗΝΗΣ», για τη διενέργεια πολιτιστικής εκδήλωσης στις 9/7/2016.
17. Εξέταση αιτήματος της «OPEN WAY TOYRS» για την παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου, στο παραλιακό πάρκο «ΕΙΡΗΝΗΣ», για τη διενέργεια πολιτιστικών εκδηλώσεων στις 18/6/2016 & στις 20-21/7/2016.
18. Εξέταση αιτήματος του Φιλοζωϊκού Σωματείου Κορινθίας «ΚΟΠΡΑΠ» για την παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου, έμπροσθεν κτιρίου “BEAU RIVAGE”, για τη διενέργεια εκδηλώσεων ενημέρωσης πολιτών σε θέματα ζωοφιλίας για όλα τα σαββατοκύριακα των μηνών Ιουνίου-Ιουλίου-Αυγούστου & Σεπτεμβρίου έτους 2016 και για ένα σαββατοκύριακο για όλους τους υπόλοιπους μήνες του έτους 2016.
19. Εξέτασης αιτήσεων και έγκρισης παραχώρησης χώρων σε δικαιούχους για την διενέργεια υπαίθριου-στάσιμου εμπορίου σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. 107/15 απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου.
20. Εξέταση αιτήματος του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων για την έγκριση παραχώρησης χώρου με εκτέλεση προσωρινού έργου στην περιοχή Νεράϊδα, εντός Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου, αορίστου διάρκειας. 
21. Λήψη απόφασης περί συγκρότησης επιτροπής διενέργειας πλειοδοτικού διαγωνισμού για την παραχώρηση χώρων επί αιγιαλού εντός των ορίων της Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου για την ανάπτυξη Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής.
22. Κατάρτιση και έγκριση όρων πλειοδοτικού διαγωνισμού για την παραχώρηση χώρων επί αιγιαλού εντός των ορίων της Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου για την ανάπτυξη Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής για την χρονική περίοδο Ιουνίου-Σεπτεμβρίου 2016.
23. Λήψη απόφασης περί διορισμού δικηγόρου επί θεμάτων χαρακτηρισμού, νομής,  και καταπατήσεως από τρίτους ιδιόκτητου οικοπέδου μας στη περιοχή «Μπούτσι» Λουτρακίου.
24. Μερική αναμόρφωση προϋπολογισμού Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου-Περαχώρας τρέχοντος έτους.
25. Διάθεση πιστώσεων προϋπολογισμού τρέχοντος οικονομικού έτους.
26. Λήψη απόφασης περί υποβολής πρότασης επανακαθορισμού ορίων χερσαίας ζώνης λιμένος Λουτρακίου.
27. Έγκριση και παραλαβή μελέτης «Αντιστήριξης πρανών κατά μήκος της Λεωφ. Γ. Λέκκα από τουριστικό περίπτερο «Καταρράκτες» έως ξενοδοχείο «Πευκάκια»».



Κοινοποίηση                                                                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
Ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου
                                                                              ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ




ΘΕΜΑ : Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του
 Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ».

            Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 5:00μ.μ. σε τακτική συνεδρίαση για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:


1.    Έγκριση ισολογισμού έναρξης 1/1/2014 του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου-Περαχώρας.
2.    Έγκριση οικονομικών καταστάσεων έτους 2014 του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου-Περαχώρας.
3.    Έγκριση οικονομικών καταστάσεων έτους 2015 του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου-Περαχώρας.





Κοινοποίηση                                                                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
Ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου
                                                                               ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
                                                                              


                                                                              

Δεν υπάρχουν σχόλια: