Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Θρίλερ σε σχολείο! 80 "δαιμονισμένοι" μαθητές στο νοσοκομείο - Έβλεπαν οράματα (ΒΙΝΤΕΟ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Θρίλερ σε σχολείο! 80 `δαιμονισμένοι` μαθητές στο νοσοκομείο - Έβλεπαν οράματα (ΒΙΝΤΕΟ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)


 

 

 

  Σοκάρουν οι εικόνες από μαθητές σχολείου στο Περού να έχουν σπασμούς, να ουρλιάζουν και να λιποθυμούν. Οι ντόπιοι κάνουν λόγο για μια μαζική περίπτωση "δαιμονικής κατοχής".

Δεκάδες μαθητές είπαν πως έβλεπαν οράματα ενός άντρα στα μαύρα να προσπαθεί να τους σκοτώσει. Στο συγκλονιστικό βίντεο, όπου "νόσησαν" 80 μαθητές, ακούγονται παιδιά να ουρλιάζουν και να λιποθυμούν στο Elsa Perea Flores School, στο Περού.
Οι ειδικοί αγωνίζονται να εξηγήσουν το περιστατικό στο σχολείο που φέρεται να χτίστηκε σε νεκροταφείο που χρησιμοποιούσε η Μαφία. Δεκάδες παιδιά αντιμετώπισαν τη μεταδοτική κατάσταση που αρχικά αναφέρθηκε τον Απρίλιο. Παιδιά ηλικίας 11 - 14 ετών λιποθυμούσαν και υπέφεραν από ισχυρούς μυϊκούς σπασμούς.
"Δεν καταλαβαίνουμε πως συνεχίστηκε. Ξέρουμε ότι ξεκίνησε στις 29 Απριλίου και συνεχίζει να συμβαίνει. Μέχρι τώρα έχουμε 80 μαθητές", δήλωσε ο γιατρός Antony Choy στο εθνικό κανάλι Panamericana TV. H Elsa de Pizango, μητέρα μαθήτριας που παρουσίασε κάποια από τα συμπτώματα, εξέφρασε την ανησυχία της. "Λιποθύμησε στο σχολείο. Δεν είπε τίποτα στο νοσοκομείο. Απλά λιποθύμησε. Ακόμα βγάζει αφρούς από το στόμα της".
"Με δυσκολεύει να το σκέφτομαι. Ήταν σαν να με κυνηγούσε κάποιος από πίσω. Ήταν ένας ψηλός άντρας ντυμένος στα μαύρα, με μούσι και ένιωθα σαν να προσπαθούσε να με πνίξει. Οι φίλοι μου λένε ότι ούρλιαζα απεγνωσμένα αλλά δεν θυμάμαι πολλά", δήλωσε μαθητής στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Μια άλλη μαθήτρια είπε ότι είχε δυσκολία στην αναπνοή και κρατούσε τον λαιμό της σαν κάποιος να τη στραγγαλίζει. "Πολλά παιδιά από διαφορετικές τάξεις λιποθύμησαν ταυτόχρονα. Είχα ναυτία και άρχισα να κάνω εμετό. Άκουγα φωνές. Ένας άντρας στα μαύρα με κυνηγούσε και ήθελε να με αγγίξει", δήλωσε 13χρονη μαθήτρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: