Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Ναρκoμανείς Ανώνυμοι στο Λουτράκι


Οι Ναρκομανείς Ανώνυμοι είναι μια Παγκόσμια μη κερδοσκοπική οργάνωση ανδρών και γυναικών για τους οποίους τα ναρκωτικά είχαν γίνει κύριο πρόβλημα. Το Ν.Α. είναι εθελοντικές ομάδες αλληλοβοήθειας. Είναι ένα πρόγραμμα πλήρους αποχής απ’ όλα τα ναρκωτικά, συμπεριλαμβανομένου και του αλκοόλ...


Το πρόγραμμά μας εστιάζεται στον εθισμό και στη διαδικασία ανάρρωσης απ’ αυτόν. Η μόνη προϋπόθεση για να είναι κανείς μέλος είναι η επιθυμία να σταματήσει τη χρήση. Ελπίζουμε έτσι ότι κανένας ναρκομανής που ζητά ανάρρωση να μη χρειαστεί να πεθάνει, χωρίς να έχει μια ευκαιρία να ζήσει ελεύθερος από τα ναρκωτικά.

Οι Ναρκομανείς Ανώνυμοι ξεκίνησαν από τις ΗΠΑ το 1953 και σήμερα πραγματοποιεί 62.997 συγκεντρώσεις την εβδομάδα σε 132 χώρες. Στην Ελλάδα η 1η ομάδα ξεκίνησε το 1987 στην Αθήνα και σήμερα πραγματοποιεί 140 συγκεντρώσεις την εβδομάδα σε:  Αθήνα, Πειραιά, Μαρκόπουλο, Θεσ/νίκη,  Κατερίνη, Γιαννιτσά, Αλεξ/πολη, Πάτρα, Ναύπλιο, Κέρκυρα, Κρήτη, Κόρινθο, Λάρισα, Λουτράκι και Ζάκυνθο. Επίσης πραγματοποιούνται ομάδες παρουσίασης σε εβδομαδιαία βάση σε σωφρονιστικά ιδρύματα και θεραπευτικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Συγκεντρωσεις Ναρκομανων Ανωνυμων καθε Τριτη στο πνευματικο κεντρο Λουτρακιου στις 18.30-20.00

ευχαριστουμε για την πολυτιμη προσφορα σας στην μεταφορα του μηνυματος των Ναρκομανων Ανωνυμων

τηλ.επικοινωνιας για τυχον ερωτησεις Ηλιας-6944689077

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΜΥΝΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑΡΚOΜΑΝΗ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ !!!

ΜΕ ΤΙΜΗ
 ΟΜΑΔΑ ΝΑΡΚΟΜΑΝΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια: