Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ:ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ"

Όταν τα μικρά παιδιά του χορευτικού δεν ήθελαν να φύγουν από την πλατεία,παρότι είχε τελειώσει η πρόβα τους.
Όταν όλοι οι χορευτές συμμετείχαν και ζούσαν με την ψυχή τους όλη την διαδικασία των προβών και της παράστασης.
Όταν όλοι μαζί θεατές-δάσκαλοι-χορευτές-ορχήστρα και ήχος ενώθηκαν σε ένα σώμα,προσφέροντας σε σύνολο και στον καθένα
ξεχωριστά αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Τότε λογικά τα πρόσωπα όλων σε όλη την παράσταση και στο φινάλε έλαμπαν, ευχαριστημένα και ενθουσιασμένα για το αποτέλεσμα.
Ακόμη κάποιος μεσήλικας είπε μόνο την φράση "ποιότητα"-
ο μεγάλος χορηγός λόγω συγκίνησης και αναγνώρισης της προσπάθειας από όλους μας(δίχως καμμιά νύξη από την πλευρά μας)αποφάσισε να συμμετάσχει και αυτός οικονομικά.
Όλοι οι θεατές είχαν μόνο καλά λόγια να μας πουν μετά το πέρας
και τις επόμενες μέρες,δίνοντας μας δύναμη για να συνεχίσουμε και
τους ευχαριστούμε από καρδιάς.
Τους ευχαριστούμε ακόμη γιατί μας τίμησαν με την παρουσία τους,γιατί ευλαβικά κάθισαν στην θέση τους και έζησαν όλη την παράσταση,συμμετέχοντας με ιδιαίτερο τρόπο σε αυτήν,ρουφώντας σταλιά-σταλιά όλο το νέκταρ των αισθήσεων, συναισθημάτων και δονήσεων της καρδιάς και της ψυχής τους.
Κανείς άλλος δεν μπορεί να πιστέψει,ότι αυτή η παράσταση στήθηκε μέσα σε διάστημα 15-20 ημερών.
Η αλήθεια είναι όμως ότι ο πρωτεργάτης δάσκαλος μας Γιώργος Λιάρος, έβγαλε και μετέδωσε προς εμάς πέρα από τον επαγγελματισμό του,όλο το μεγαλείο της γνώσης του και ακόμη το ίδιο του τον εαυτό.
Για άλλη μια φορά τον ευχαριστούμε και αισθανόμαστε τυχεροί και ευτυχείς μου είμαστε δίπλα-δίπλα όλα αυτά τα χρονιά.
Ευχόμαστε και πιστεύουμε να νοιώθει και αυτός το ίδιο μαζί μας για να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε και για την νέα πιο απαιτητική πλέον περίοδο συνεργασίας.
Ξέρουμε πια ότι οι ευθύνες έχουν αυξηθεί,το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι πατάμε γερά στην γη και δεν ονειροβατούμε.
Κλείνοντας πρέπει να κάνουμε ιδιαίτερη μνεία και στις δασκάλες των χορευτικών μας Αθανασία Κολλιάκου και Μαρία Βαγγελή για την συμβολή σε όλη την προσπάθεια από την αρχή της χρονιάς ,και την Έλενα Πετροπούλου γιατί μας βοηθάει πάντα βάζοντας και αυτή το δικό της λιθαράκι.
Ας είναι πάντα καλά ο Γιάννης Παυλόπουλος με την άξια ορχήστρα του,ο Ηλίας με τα ιδιαίτερα εφέ του,οι κυρίες που βοήθησαν στο τραπέζι,τα παιδιά στα σουβλάκια,το συνεργείο του Δήμου για την βοήθεια του,οι χορηγοί που μας στηρίζουν όλα τα χρόνια και όλοι όσοι βοήθησαν να στηθεί όλη αυτή η καταπληκτική παράσταση.
Εκ του Δ/Σ του Π.Ε.Μ.Σ Περαχώρας.                                                                                                            *ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ*
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: