Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

ΣΚΛΗΡΗ ΓΛΩΩΣΑ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΩΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ



Άστραψε και βρόντηξε σε συνέντευξή του στην διαδικτυακή τηλεόραση ″perahora.gr
ο πρώην δήμαρχος -τελευταίος δήμαρχος που έστησε το Λουτράκι όρθιο στα πόδια του μετά τον τρομακτικό σεισμό του 1981 και το παρέδωσε όρθιο στον διάδοχό του, ενώ μετά από αυτόν, παρά το όσα κληροδότησε άρχισε η κατάρρευσή του δήμου σε όλα τα επίπεδα- Γιάννης Γιωτάκης, με έκκληση προς τους νέους που τους ζητεί να συστρατευθούν, να δημιουργήσουν ένα κίνημα, να κατεβάσουν ιδέες και προτάσεις για να σωθεί ο τόπος, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα να γυρίσει σελίδα για τα παιδιά του τόπου, ώστε να μείνουν εδώ και να μην φύγουν, αφού ο τόπος έχει ψωμί για όλους.
Ο πρώην δήμαρχος διερωτήθηκε πολλές φορές πως καταντήσαμε έτσι, αποδίδοντάς το ότι χορτάσαμε, βολευτήκαμε, υπογραμμίζοντας ότι χρειάζεται επανάσταση, προκειμένου μερικοί να ταρακουνηθούν για να ξυπνήσουν.
Το εύκολο χρήμα μας αποβλάκωσε, μας αδρανοποίησε και τέλος μας εκμαύλισε ως κοινωνία. Δεν μπορεί να συνεχισθεί η παρακμιακή κατάσταση που ζούμε σημείωσε ο Γιάννης Γιωτάκης, λέγοντας ότι χρειάζονται παρεμβάσεις για να τολμήσουμε για κάτι καινούργιο. Δεν είναι τυχαίο που φθάσαμε σήμερα ως εδώ.
Δεν μπορούμε να βλέπουμε τα τραίνα να περνούν, την ώρα μάλιστα που φρόντισαν να ρίξουν τον δήμο έξω, φρόντισαν να χρεώσουν τον δήμο και να μην κάνουν καμία κίνηση να διεκδικήσουν χρήματα από προγράμματα που μοιράζουν εκατομμύρια ευρώ. Σήμερα, οι ίδιοι οφείλουν να βρουν τις λύσεις. Πρέπει να πάψουν σήμερα να σκέφτονται το «καλή ζωή και κακή διαθήκη», τόνισε ο πρώην δήμαρχος.

LOUTRAKI PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια: