Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Αποδεκτή η πρόταση του Τιμολέοντος Πιέτρη για τα γεύματα αγάπης


Ο Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «Κόρινθος 2014-2019» Τιμολέων Πιέτρης κατέθεσε στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, πρόταση για παροχή γευμάτων αγάπης στο κλειστό γυμναστήριο.

Η πρόταση έγινε αποδεκτή από τον Δήμαρχο Κορινθίων κο Αλέξανδρο Πνευματικό καθώς και από τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις.
Ο κος Πιέτρης ανέφερε: «Πλησιάζοντας οι άγιες ημέρες, οι .....
πολίτες έχουν ανάγκη να περάσουν όμορφα, να νιώσουν αγάπη, να μοιράσουν ευχές και να συγκεντρωθούν όλοι μαζί στο εορταστικό τραπέζι.
Δυστυχώς εξαιτίας των συνθηκών που επικρατούν στην χώρα μας, τα τελευταία χρόνια, εκατοντάδες συμπολίτες μας δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν τα ανωτέρω.
Μπορεί ως Δήμος να μην ευθυνόμαστε γι’ αυτό, αλλά δεν θα πρέπει να μείνουμε αμέτοχοι.
Προτείνω λοιπόν κύριε Δήμαρχε, την ημέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ο Δήμος Κορινθίων να προσφέρει στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας γεύμα, στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και στα μοναχικά άτομα, δίνοντάς τους την ευκαιρία να εορτάσουν ανθρώπινα.

Αναμένω την ειλικρινή υποστήριξη της πρότασής μου και από τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις, ώστε ομόφωνα να προχωρήσουμε στην υλοποίησής της.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: