Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Στο Λουτράκι 21 Ιανουαρίου η απονομή των βραβείων Αγρότης της Χρονιάς 2017



Ο δημοσιογραφικός Όμιλος Green Box και η Agrenda διοργανώνουν για 8η συνεχή χρονιά την τελετή απονομής των Βραβείων «Αγρότης της Χρονιάς». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο21 Ιανουαρίου στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο στο Λουτράκι Κορινθίας, ενώ θα μεταφερθεί και ζωντανά μέσω Live Streaming.


Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθεί και ημερίδα.




Συγκεκριμένα, μέσα από 4 θεματικές ενότητες θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν επίκαιρα θέματα αγοράς, επενδύσεων, τεχνολογίας και καλλιεργητικών πρακτικών για τους συντελεστές της αγροτικής οικονομίας με γνώμονα τις τρέχουσες εξελίξεις τόσο σε εγχώριο όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.




Ιδιαίτερη μνεία θα γίνει για τις προοπτικές και τις απαιτήσεις της αγοράς στο επιτραπέζιο σταφύλι, τα κηπευτικά, την ελιά και το ελαιόλαδο.












Μετά την εκδήλωση θα ακολουθήσει η τελετή απονομής των βραβείων.

Στο ετήσιο λοιπόν αντάμωμα του αγροτικού τομέα, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, μεγάλος πρωταγωνιστής ο Αγρότης της Χρονιάς 2017, Δημήτρης Σχοινοπλοκάκης, ένας Κρητικός αγρότης, που θέτει μετρήσιμους στόχους για τον ελαιώνα και τον αμπελώνα του και τους υλοποιεί. Μαζί του, τα φώτα της δημοσιότητας θα μοιραστούν ο Κτηνοτρόφος της Χρονιάς, Γιώργος Μαγιώνας, προβατοτρόφος από το Λιβάδι Ολύμπου, και η Συλλογική Προσπάθεια, όπου φέτος αναδείχθηκε η Ομάδα Παραγωγών Φρούτων και Λαχανικών Σταφυλιού «Σύμβολο» από την Καβάλα

Δεν υπάρχουν σχόλια: