Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Ο Γιώργος Τεσσης τομεαρχης Γραμματείας Οργανωτικού της Νομαρχιακής Οργάνωσης Β1


Έχοντας υπόψη:
  1. Το εγκεκριμένο πλαίσιο Οργανωτικής Διάρθρωσης της Κεντρικής Διοίκησης του Κόμματος.

  2. Την παρ.2 του άρθρου 2 του Κανονισμού Πανελλαδικής Οργάνωσης του Κόμματος.
  3. Την εύρυθμη λειτουργία των κομματικών οργανώσεων.
  4. Την ανάγκη στελέχωσης της Γραμματείας Οργανωτικού με σκοπό την εξασφάλιση πληρέστερης κάλυψης και αρτιότερης οργάνωσης.
Α  π  ο  φ  α  σ  ί  ζ  ο  υ  μ  ε
  1. Τον ορισμό του κ. Τέσση Γεωργίου ως Τομεάρχη-Σύνδεσμο μεταξύ της Γραμματείας Οργανωτικού και της Νομαρχιακής Οργάνωσης Β1.
  1. Τον ορισμό του κ. Πανόπουλου Χαράλαμπου ως Τομεάρχη-Σύνδεσμο μεταξύ της Γραμματείας Οργανωτικού και της Νομαρχιακής Οργάνωσης Β2.
  1. Τον ορισμό της κ. Αντωνίου Μαρίας ως Τομεάρχη-Σύνδεσμο μεταξύ της Γραμματείας Οργανωτικού και της Νομαρχιακής Οργάνωσης Β3.
  1. Τον ορισμό του κ. Αχείμαστου Αναστάσιου ως Τομεάρχη-Σύνδεσμο μεταξύ της Γραμματείας Οργανωτικού και της Νομαρχιακής Οργάνωσης Β4.
  1. Τον ορισμό του κ. Σταμπουλή Παναγιώτη ως Τομεάρχη-Σύνδεσμο μεταξύ της Γραμματείας Οργανωτικού και της Νομαρχιακής Οργάνωσης Β5.
  1. Τον ορισμό του κ. Παπαστεργίου Σωτήριου ως Τομεάρχη-Σύνδεσμο μεταξύ της Γραμματείας Οργανωτικού και της Νομαρχιακής Οργάνωσης Α΄ Πειραιώς και Νήσων.
  1. Τον ορισμό του κ. Μαυροειδάκου Ιωάννη ως Τομεάρχη-Σύνδεσμο μεταξύ της Γραμματείας Οργανωτικού και της Νομαρχιακής Οργάνωσης Ανατολικής Αττικής με ευθύνη τις κομματικές οργανώσεις των δήμων Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Λαυρεωτικής, Μαρκοπούλου – Μεσογαίας και Σαρωνικού.
  1. Τον ορισμό της κ. Παραδείση Κυριακής ως Τομεάρχη-Σύνδεσμο μεταξύ της Γραμματείας Οργανωτικού και της Νομαρχιακής Οργάνωσης Ανατολικής Αττικής με ευθύνη τις κομματικές οργανώσεις των δήμων Κρωπίας, Παιανίας, Παλλήνης, Ραφήνας – Πικερμίου, Σπάτων και Αρτέμιδος.
  1. Τον ορισμό του κ. Καμπέρη Νικόλαου ως Τομεάρχη-Σύνδεσμο μεταξύ της Γραμματείας Οργανωτικού και της Νομαρχιακής Οργάνωσης Θεσπρωτίας.
  1. Τον ορισμό του κ. Κιτσάκη Ιωάννη ως Τομεάρχη-Σύνδεσμο μεταξύ της Γραμματείας Οργανωτικού και της Νομαρχιακής Οργάνωσης Πρεβέζης.
  1. Τον ορισμό του κ. Κρικέλη Στέργιου ως Τομεάρχη-Σύνδεσμο μεταξύ της Γραμματείας Οργανωτικού και της Νομαρχιακής Οργάνωσης Κοζάνης.
  1. Τον ορισμό της κ. Φαρσακίδου Σοφίας ως Τομεάρχη-Σύνδεσμο μεταξύ της Γραμματείας Οργανωτικού και της Νομαρχιακής Οργάνωσης Κιλκίς.
  1. Τον ορισμό της κ. Γκαγκάλη Αικατερίνης ως Τομεάρχη-Σύνδεσμο μεταξύ της Γραμματείας Οργανωτικού και της Νομαρχιακής Οργάνωσης Β΄ Θεσσαλονίκης.
  1. Τον ορισμό της κ. Καρβουνιάρη Γαρυφαλλιάς ως Τομεάρχη-Σύνδεσμο μεταξύ της Γραμματείας Οργανωτικού και της Νομαρχιακής Οργάνωσης Σερρών.
                                                                         Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ
                                                                          ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Μ. ΚΟΝΤΑΔΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: