Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Μία νέα μέθοδος κλοπής κάνει την εμφάνισή της με το αυτοκίνητό σας να κάνει "φτερά" μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα - Δείτε το Video!







Οι εικόνες που μας έρχονται από μία μικρή πόλη της Βρετανίας έχουν καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας και δείχνουν τον
ιδιαίτερα εύκολο τρόπο με τον οποίο δύο κλέφτες αρπάζουν σαν “κύριοι” μία Mercedes μέσα σε λιγότερο από 1 λεπτό!
Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε από την αστυνομία της περιοχής, οι δύο άνδρες χρησιμοποιούν μία συσκευή λήψης των σημάτων του κλειδιού σας μέσα στο σπίτι, και στην συνέχεια αφού τα ενισχύσει τα εκπέμπει προς το απροστάτευτο πλέον αυτοκίνητο.
Η νέα μόδα που εμφανίστηκε στην Αγγλία αλλά και σε άλλες χώρες έχει να κάνει με την εξάπλωση αυτών των ειδικών μηχανημάτων, τα οποία είναι πλέον διαθέσιμα στην “αγορά” και μπορεί κανείς εύκολα να τα προμηθευτεί.
Η λειτουργία τους και η δουλειά των κλεφτών γίνεται ακόμα πιο εύκολη, καθώς η μέθοδος αυτή αποδίδει προφανώς σε αυτοκίνητα με συστήματα keyless που γίνονται όλο και περισσότερο μόδα τα τελευταία χρόνια. Η αστυνομία πάντως της περιοχής συνιστά να υπάρχει και ο κλασικός τρόπος εκκίνησης -με το κλειδί- για το αυτοκίνητο. Το θέμα πάντως είναι τι τρόπο θα βρουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες για να παρακάμψουν το νέο μπελά που τους βρήκε.
Παναγιώτης Τριτάρης


Δεν υπάρχουν σχόλια: