Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ WTM 2017




      

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου σε συνεργασία με το Δήμο Λουτρακίου, Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων, συμμετείχε για πρώτη φορά στην

 Διεθνή Τουριστική Έκθεση  World Travel Market - WTM που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, 6 – 8 Νοεμβρίου 2017. H έκθεση World Travel Market αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις τουρισμού στον κόσμο με χιλιάδες εκθέτες από την παγκόσμια τουριστική βιομηχανία να δίνουν δυναμικό παρόν στην έκθεση σε ετήσια βάση.  Η έκθεση υλοποιήθηκε στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο ExCel του Λονδίνου, με τη συμμετοχή 5.000 εκθετών ενώ οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 50.000!
Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου εκπροσωπήθηκε στην έκθεση από τον κ. Γιάννη Τσεκούρα, μέλος του Δ.Σ. του οργανισμού και φιλοξενήθηκε σε ειδικό χώρο της Περιφέρειας Πελοποννήσου εντός του περιπτέρου του ΕΟΤ, όπου συμμετείχαν συνεκθέτες, Περιφέρειες, προορισμοί, τουριστικοί φορείς και επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα. Το Περίπτερο της Περιφέρειας επισκέφτηκαν η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά και ο πρώην Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος, οι οποίοι χαιρέτισαν τη συμμετοχή της Πελοποννήσου και του Λουτρακίου στην έκθεση.
Ο εκπρόσωπος του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, συμμετείχε στην εκδήλωση καλωσορίσματος δύο γκρουπ τουριστικών πρακτόρων στο χώρο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν αναλυτικά για το Λουτράκι και την Πελοπόννησο. Επιπλέον, ο κ. Γιάννης Τσεκούρας πραγματοποίησε B2B συναντήσεις με tour operators και άλλους τουριστικούς φορείς στο χώρο του περιπτέρου.
Συνολικά η συμμετοχή του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου στην WTM κρίνεται ιδιαιτέρως θετική καθώς υπήρξε μεγάλη επισκεψιμότητα και ενδιαφέρον για τον προορισμό ενώ έγιναν σημαντικές συναντήσεις που προοδευτικά μπορούν να οδηγήσουν σε συμφωνίες για τις σεζόν 2018-2019.
Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου και ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Πελοποννήσου για τη φιλοξενία στο χώρο της και την συνολική άψογη συνεργασία.



Τηλ. 27440 68136
Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου
0,5 χλμ ΠΕΟ Ισθμού - Λουτρακίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: