Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Κώστα Παντελέου: O αντιδήμαρχος που μιλάει με τα έργα του !!



Ο Κώστας Παντελέου, ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας του Δήμου μας είναι ίσως ο μόνος εκ των αιρετών που λοιδωρήθηκε τόσο πολύ πριν ακόμα αναλάβει την αντιδημαρχία.
Είναι ίσως ο μόνος που έγινε έρμαιο τόσων ανώνυμων σχολίων. Ομως ποτέ δεν απάντησε, ποτέ δεν κράτησε κακία και άφησε τα έργα του να "μιλήσουν"

Ο Κώστας Παντελέου λοιπόν έχει κάνει αρκετά πράγματα στην μικρή θητεία του και πρέπει να το αναγνωρίσουμε και να τον συγχαρούμε


Τον ρωτήσαμε να μας πει λίγα λόγια για τα έργα του

Μας απάντησε τα εξής

Κάναμε καθαρισμό της τάφρου της επαρχιακής οδού Λουτρακίου-Περαχώρας ύστερα από αδεια που πήραμε από το Δασαρχείο Κορίνου το 2016. Εχουμε επίσης ζητήσει να μας χορηγήσουν άδεια και για άλλους δρόμους που χρειάζονται καθαρισμό οι τάφροι.
Αναμένουμε την αδειοδότηση

Κατασκευάσαμε και επισκευασαμε την παιδική χαρά στο παραλιακό μέτωπο και στο πάρκο δεξαμενής στο Λουτρακι.Πήραμε τις πιστοποιήσεις και αναμένουμε την πιστοποίηση όλων των υπολοίπων παιδικών χαρών του δήμου.

Ξεκινήσαμε την ανάπλαση στο πάρκο δεξαμενής. Φωτισμό και δημιουργία πεζοδρομίων για την ασφαλή μετακίνηση των μαθητών του Γυμνασίου Λουτρακίου.

Καταθέσαμε μελέτη στο πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης για κατασκευή αγροτικών δρόμων σε άσφαλτο 800.000 ευρώ

Περάσαμε από το δημοτικό συμβούλιο ένα πρόγραμμα του Πρασίνου Ταμείου 180.000 το οποίο έγγραφο το λάβαμε στις 29/10-2017 και παρόλα αυτά καταφέραμε να υποβάλλουμε πρόταση. 

Ετοιμάσαμε σε ένα μήνα αφότου λάβαμε το έγγραφο δύο πεζοδρόμους στους Αγίους και την ανάπλαση του πάρκου της δεξαμενής.

Το θέατρο το οποίο θα κατασκευάσουμε εκεί θα είναι 800 θέσεων θέασης.
Ενα θέατρο που θα είναι πρότυπο αρχαίου θεάτρου. Πετύχαμε χρηματοδότηση από το ΓΓ κ. Δέδε για κατασκευή και συντήρηση δρόμων με άσφαλτο 750.000 ευρώ το οποίο και θα υλοποιήσουμε το 2018. 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει πρόγραμμα που θα τρέξει και δεν θα έχουμε υποβάλλει μελέτες

Αναμένονται και άλλα προγράμματα άρα και έργα στο δήμο μας 



Οφείλουμε να επισημάνουμε ότι αρκετά πράγματα γίνονται στο Δήμο με παρεμβάσεις του Κώστα Παντελέου άσχετα αν είναι της αρμοδιότητάς του ή όχι. Επίσης πολλές φορές έχει δώσει τη λύση άμεσα σε καταγγελίες αναγνωστών στο loutrakiblog
Τα καλά λοιπόν πρέπει να λέγονται και να γράφονται








Αποκλειστικό για το loutrakiblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: