Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Ενα νέο Κίνημα Τιμωρών Οι Εκδικητες....Eρχονται οι reborn Greeks για να πάρουν εκδίκηση....

ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ Ελλάδα!Παρουσιάστηκε Ενα νέο Κίνημα Τιμωρών Οι Εκδικητες....Eρχονται οι reborn Greeks για να πάρουν εκδίκηση....ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ...ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ Ελλάδα!Παρουσιάστηκε Ενα νέο Κίνημα Τιμωρών Οι Εκδικητες....Eρχονται οι reborn Greeks για να πάρουν εκδίκηση....ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ...ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

Οι Εκδικητες....Eρχονται οι reborn Greeks για να πάρουν εκδίκηση....

Ενα νέο Κίνημα Τιμωρών
Το ότι οι αριθμοί ευημερούν στην Ελλάδα και ο κόσμος πεινάει, είναι μία παλιά και πονεμένη ιστορία.
Αγαπημένη ιστορία δε όλων των κατοχικών κυβερνήσεων, της μαφίας των νταβατζήδων, και των βιαστών του Ελληνικού λαού.
Σε λίγο καιρό που ο λαός θα πεινάσει και θα εξαθλιωθεί ακόμα περισσότερο προετοιμαστείτε για σκληρές καταστάσεις και μακάρι να διαψευστώ. 


Γράφει ο Αλέξιος Κοιμήσης
Ο Ελληνικός λαός θα ξυπνήσει και όταν καταλάβει τι έχει συμβεί και τι πρόκειται να συμβεί σε αυτή τη χώρα, η οργή θα είναι ανεξέλεγκτη και κάποιοι θα βλέπουν μπροστά τους λύση τύπου Τσαουσέσκου.
Θα δούμε και σκηνές Βενεζουέλας, όχι μόνο πλιάτσικο ή ουρές στα σούπερ μάρκετ, αλλά και σαν αυτή της εισβολής με ρόπαλα στο κοινοβούλιο.
Γιατί όταν ο λαός πεινάει και ο ίδιος ο Θεός τον φοβάται, λένε και η πείνα είναι κακός σύμβουλος.
Οι επικίνδυνοι πολιτικοί μας δεν έχουν καταλάβει “ότι έσπειραν ανέμους και θα θερίσουν θύελλες”.
Δεν έχουν συνειδητοποιήσει την οργή του κόσμου που κινδυνεύει να τους πνίξει στο αίμα.
Δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι αν λαός αντιδράσει σαν τους reborn christians -τους φανατικούς του χριστιανικού μπλοκ που ζητούσαν εκδίκηση- θα πληρώσουν με αίμα όσοι ευθύνονται.
Και τότε τα πράγματα θα πάρουν άλλη τροπή και πολλοί δεν θα έχουν που να κρυφτούν.
Και οι reborn Greeks θα επιδιώξουν μετωπικές και σκληρές συγκρούσεις και “δεν θα γλιτώσει ούτε το καναρίνι τους” γιατί απλά το “ποτήρι ξεχείλισε”. 

Οι reborn Greeks θα ζητήσουν κοινωνική δικαιοσύνη, κρεμάλες και αίμα. Ούτε καν λαϊκό δικαστήριο για τον θίασο της υποταγής και του ξεπουλήματος.
Ένας θίασος πολιτικών, φίλων τους μεγαλοεπιχειρηματιών και μερίδας δημοσιογράφων που χρόνια λυμαίνονται τον τόπο και προσπαθούν να μας πείσουν πόσο καλοί είναι οι ευρωτοκογλύφοι.
Το χέρι τους έχουν ήδη οπλίσει ως ηθικοί αυτουργοί όλοι οι παραπάνω με πρώτους τους πολιτικούς μας που με τα κακά δείγματα τους κουρέλιασαν την έννοια της Δημοκρατίας.
Οι reborn Greeks, θα τιμωρήσουν σκληρά αυτούς που έχουν ξεζουμίσει και εξαθλιώσει απροκάλυπτα τον “κακό λαό που για όλα φταίει”, έχουν καταπατήσει αξίες, αδιαφορούν για τους θεσμούς, κάνουν επίδειξη της υπεροχής της…ιδεολογίας τους.
Και θα το κάνουν γιατί απλά δεν έχουν ανάγκη κανέναν. Δεν έχουν πολιτική, κομματική ή θρησκευτική ταυτότητα, δεν πληρώνονται από κανέναν και ανήκουν μόνο στην Ελλάδα.
Είναι ένα καινούργιο κίνημα από ανθρώπους που δεν αντέχουν το άδικο και θα τιμωρήσουν αδυσώπητα όσους ξεφτίλισαν τον Ελληνικό λαό και ξεπούλησαν την Ελλάδα -πέρα από κόμματα και ιδεολογίες.
Πολιτικούς, επιχειρηματίες που είναι βουτηγμένοι στην βρομιά.
Είναι ένα καινούργιο κίνημα και κανείς δεν έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται.
Το μίσος και η δίψα για εκδίκηση των reborn Greeks, μπορεί να έχει δίπλα του και το λαό αφού η πλειοψηφία των πεινασμένων και άστεγων Ελλήνων δεν έχει τίποτα πια να χάσει.
Οι τιμωροί θα εκδικηθούν όσους διέπραξαν εγκλήματα σε βάρος του κοσμάκη που υποφέρει, ευθύνονται για την κατάντια της Ελλάδας των μνημονίων και έβγαλαν λεφτά σε βάρος του Ελληνικού λαού αλλά θα πάρουν και εκδίκηση για την ανελευθερία των Ελλήνων και την μακροχρόνια σκλαβιά τους.
Μνημόνια και η απόλυτη μπίζνα του χρέους που αρκετοί Έλληνες πολιτικοί στήριξαν.
Γιατί αν δεν είναι μπίζνα το ότι το ΔΝΤ -ο αρμόδιος οργανισμός- έχει επίσημα αποφανθεί ότι η χώρα έχει πτωχεύσει και το ότι απαιτείται κούρεμα που δεν το θέλει η Γερμανία που στόχο έχει να αρπάξει τον πλούτο της Ελλάδας, τότε τι είναι;
Ο κίνδυνος να υπάρξει εκτροπή στην χώρα είναι ορατός, αν δεν γίνει κάτι από τους κυβερνώντες για να μην ζήσουμε ακραίες καταστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: