Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Ραχήλ Μακρή: ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΜΕΤΩΠΟΥ ΝΙΚΗΣ Iδρυτική Διακήρυξη

Ραχήλ Μακρή: «Η αλληλοϋποστήριξη των αδίστακτων θυτών τυράννων των Ελλήνων δείχνουν ξεκάθαρα πως το σκηνικό είχε στηθεί εξαρχής, ώστε να γίνουν δήθεν «θύματα» της πάνδημης αηδίας που προκαλεί ο υστερικός τους ανθελληνισμός»
Iδρυτική Διακήρυξη


ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΜΕΤΩΠΟΥ ΝΙΚΗΣ



Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Το 2009 Ευρωπαίοι και Έλληνες πολιτικοί χρησιμοποιώντας ως βασική δικαιολογία το δημόσιο χρέος της χώρας, για το οποίο αρνούνται πεισματικά να δώσουν περισσότερα στοιχεία, δημιούργησαν τεχνητά κρίση δανεισμού, προκειμένου το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο να εισέλθει στην Ελλάδα.

Με το πρόσχημα της σωτηρίας της οικονομίας και της παραμονής της χώρας, στην Ε.Ε. και το ευρώ, κατά παράβαση των Ευρωπαϊκών Συνθηκών, επέβαλλαν μνημόνια, δηλαδή κείμενα, που με τις όποιες αναθεωρήσεις τους, αντικατοπτρίζουν την οικονομική κατοχή της Χώρας.

Εκτελεστική και Νομοθετική εξουσία κατά παρέκκλιση του Συντάγματος, του Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου, ξεκίνησαν:

Να νομοθετούν μέτρα λιτότητας για τον Ελληνικό Λαό, επιφέροντας βαθύτατη ανθρωπιστική κρίση και οικονομική ύφεση.

Να εκχωρούν τον πλούτο της Ελλάδας σε υποτιθέμενους επενδυτές, χωρίς καμία διασφάλιση των εθνικών συμφερόντων και της ασφάλειας της Πατρίδας μας.

Να μεριμνούν πώς θα χαρίσουν δισεκατομμύρια σε τραπεζίτες, πρόστιμα σε επιχειρηματίες, φόρους σε ολιγάρχες με υπεράκτιες εταιρίες.

Να παρεμβαίνουν στην Δικαιοσύνη και να αλλάζουν τον Ποινικό Κώδικα.

Το καλοκαίρι του 2015, η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, παραβιάζοντας την Λαϊκή Εντολή της 25ης Ιανουαρίου 2015 και της 5ης Ιουλίου 2015, που ήταν ξεκάθαρες ως προς την ανάγκη αποδέσμευσης από τις υφεσιακές πολιτικές του παρελθόντος και την διασφάλιση μέτρων ανάπτυξης, συνέταξαν ένα τρίτο μνημόνιο.

Χρησιμοποιώντας τις ίδιες απειλές, πρακτικές και μεθοδεύσεις τρομοκράτησης και διχασμού του Ελληνικού Λαού, με το παλαιοκομματικό σύστημα, συμφώνησαν, στην λήψη κοινωνιοκτόνων μέτρων για τον λαό, για δεκαετίες και την παραχώρηση όλης της δημόσιας περιουσίας, καταλύοντας το Πολίτευμα και την Δημοκρατία στην χώρα και καθιστώντας την προτεκτοράτο των δανειστών.

Οι πολίτες φτωχοποιούνται, οι πολίτες ληστεύονται, οι πολιτικοί και ολιγάρχες πλουτίζουν, οι αδικίες και ανισότητες μεγαλώνουν, η διαφθορά και ατιμωρησία, βαθαίνουν.

Ο Ελληνικός Λαός, έχοντας υιοθετήσει μια στάση αυτοτιμωρίας αποδεχόμενος τους ανυπόστατους χαρακτηρισμούς οκνηρίας και ανικανότητας, δέχτηκε την υποτιθέμενη συνυπευθυνότητά του στο αδιέξοδο.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

Ήρθε η ώρα ο Ελληνικός Λαός να συνειδητοποιήσει ότι, το αδιέξοδο στην χώρα προήλθε από εκπροσώπους ενός πολιτικού συστήματος σάπιου από την διαπλοκή και την διαφθορά, που εφαρμόζουν μνημονιακές πολιτικές λιτότητας.

Ήρθε η ώρα ο Ελληνικός Λαός να συνειδητοποιήσει ότι, το αδιέξοδο στην χώρα προήλθε από ένα πολιτικό προσωπικό που ενστερνίζεται τη γερμανική εμμονή για δημοσιονομική πειθαρχία μέσω της υλοποίησης πολιτικών λιτότητας που στοιχίζουν τη δουλειά, τη στέγη, την σύνταξη, την τροφή, τη ζωή σε πολλούς συνανθρώπων μας.

Ήρθε η ώρα ο Ελληνικός Λαός να συνειδητοποιήσει ότι, το αδιέξοδο στην χώρα προήλθε από διεφθαρμένους ανίκανους πολιτικούς που παρέδωσαν τη νομισματική πολιτική στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα χωρίς δικλίδες ασφαλείας ουσιαστικού ελέγχου και τον έλεγχο των δημόσιων οικονομικών στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Ήρθε η ώρα ο Ελληνικός Λαός να συνειδητοποιήσει ότι, το αδιέξοδο στην χώρα προήλθε από το πολιτικό προσωπικό, που ως μόνη προτεραιότητα θέτει την αποπληρωμή του χρέους, ενός χρέους που είναι μη βιώσιμο, ενός χρέους που αποτελεί αποτέλεσμα κερδοσκοπίας και κραυγαλέων οικονομικών και πολιτικών σκανδάλων. Ενός χρέους που οδηγεί σε εκτίναξη της ανεργίας, σε μείωση των μισθών, σε κατάργηση εργατικών κατακτήσεων ενός αιώνα.

Ήρθε η ώρα ο Ελληνικός Λαός Να ορθώσει το ανάστημα του, να πάψει να τους φοβάται, να αλλάξει αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα και να πάρει πίσω την εξουσία που του ανήκει.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΤΩΠΟΥ

Για αυτόν ακριβώς τον σκοπό θεώρησα καθήκον μου να δημιουργήσω ένα Ευρύ, Ζωντανό και Ανοιχτό στην Κοινωνία Πολιτικό Μέτωπο: Πολιτών, Οργανώσεων, Κινημάτων και Συλλογικοτήτων.

και καλώ όλους όσους:

Αρνούμαστε τις ιδεοληπτικές τοποθετήσεις σε Αριστερά, Δεξιά και Κέντρο.

Αρνούμαστε να γίνουμε συνυπεύθυνοι στις δολοπλοκίες και τις υπόγειες συμφωνίες τους.

Αρνούμαστε να υποκύψουμε σε διχαστικά αντανακλαστικά.

Αρνούμαστε να μας απομυζούν και να μας εξευτελίζουν. Αρνούμαστε να σκύψουμε το κεφάλι.

Πρεσβεύουμε το νέο, το άφθαρτο, το καθαρό, την όρεξη για δουλειά και την αγάπη μας για την Πατρίδα.

ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ.

Να Προτάξουμε το συμφέρον της Ελλάδας πέρα και πάνω από μίση και στερεότυπα του παρελθόντος.

Να Ασκήσουμε το πατριωτικό μας καθήκον όπως αυτό προκύπτει από το Σύνταγμα.

Να Αγωνιστούμε για την Ανατροπή των πρωταίτιων της σκηνοθετημένης και εγκληματικής κρίσης.

Να Ανακτήσουμε την Εξουσία που μας ανήκει.

Να Σχεδιάσουμε τις Εναλλακτικές Προτάσεις και Πλάνα για την Έξοδο από το Δημοσιονομικό Τέλμα και την Ανθρωπιστική Κρίση που δημιούργησαν επίορκοι πολιτικοί σε συνεργασία με ξένους κατακτητές.

Να Σχεδιάσουμε ένα Μοντέρνο, Ευέλικτο Κράτος στο πλευρό του Πολίτη, που θα προωθεί την Ανάπτυξη, την Κοινωνική Πρόνοια, την Ελευθερία, την Δικαιοσύνη και την Ειρήνη.

Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος, δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά. Χρειάζεται κόπος, σύμπνοια και ενότητα των Ελλήνων πολιτών.

Οι πρόγονοι μας άφησαν μια βαριά κληρονομιά .

Οι προγονοί μας απέδειξαν ότι διέθεταν και την Αρετή και την Τόλμη για να είναι Ελεύθεροι.

Έχουμε την ηθική υποχρέωση να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα του λαού μας σε αυτήν την ιστορική και κρίσιμη στιγμή.

Έχουμε το υπέρτατο καθήκον να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές των Ελλήνων τον κόπο, τον ιδρώτα και το αίμα των προγόνων μας.

Και αυτό θα πράξουμε.

Μέχρι την Νίκη της Δημοκρατίας

Μέχρι την Νίκη του Λαού μας

Μπες στο Μέτωπο, Δώσε τη μάχη



Δεν υπάρχουν σχόλια: